Приймачі DVB-S/S2 > Pioneer

Сеттінги для Піонерів та Кенвудів

<< < (2/16) > >>

tosat:

--- Цитата: bodyan;5372 ---...хоча кожен майстер, як хоче так і :)
--- End quote ---

от-от, і як принесуть тьюнер з повністю стертими каналами, то навіть не знаєш як програмувати:(

Yaro:

--- Цитата: bodyan;5372 ---хоча кожен майстер, як хоче так і :)
--- End quote ---

Це точно.Просто питання смаку і звички.

Yaro:
Трохи посвіжив список каналів. Кому не до вподоби розкладка - можна легко переробити під свої установки.По пакетах: відкрийте свій список, потім відкрийте мій (якщо хочете, можна й інший, не має значення), позначте всі канали в моєму (чи іншому) пакеті, занесіть в буфер пам"яті, перейдіть в свій список, позначте тут пакет, котрий бажаєте оновити,видаліть його, скопіюйте мій (чи інший) пакет - і матимете дайсеки такі, які й були у вас раніше.

Yaro:
Оце от поки що найсвіжіший, як для мене.Показує все, що має показувати.

savsav:
Викладаю свій DUMP з Pioneer1430 софт від Генератора.(60*Е-15*W)-основні супутники,но без НТВ+ O0
Список підтримую багато років,також EMU і ключи BISS, но ключи по мірі зміни обновляти треба самім,також є для шарингу прописані пакети Cyfra+, Viasat.Підходит на Mediasat-и(Pioneer, Pace, Kenwood)з Генераторовським софтом. На інших версіях софту не пробував... DUMP заливається MediaCom 2.6 або MediaConnect.
Входи комутатора міняти не можу-міняти по мірі необхідності треба самім!(H.B.-A, Astra1-B, Sirius-A2, Amos-B2)
По мірі необхідності список буду публікувати 1-2 раза в місяць.Саша.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version