Приймачі DVB-S/S2 > Pioneer

Сеттінги для Піонерів та Кенвудів

<< < (3/16) > >>

savsav:
Новий список каналів і ЕМU буду публікувати тут! http://

savsav:
Викладаю свій DUMP з Pioneer1430 софт від Генератора.(60*Е-15*W)-основні супутники,но без НТВ+
Список підтримую багато років,також EMU і ключи BISS, но ключи по мірі зміни обновляти треба самім,також є для шарингу прописані пакети Cyfra+, Viasat.Підходит на Mediasat-и(Pioneer, Pace, Kenwood)з Генераторовським софтом. На інших версіях софту не пробував... DUMP заливається MediaCom 2.6 або MediaConnect.
Входи комутатора міняти не можу-міняти по мірі необхідності треба самім!(H.B.-A, Astra1-B, Sirius-A2, Amos-B2)
Працює з новим HDL від D-Mon і софтами від Генератора! O0
Ключі на Irdeto2 та DCW редагувати необхідно самим!

Yaro:
Список каналів для НТВ+++ - прохання перевірити на робочість. Наробився над цим списком як папа Карло, коли Буратіно вирізував...отож хочеться знати, чи даремно я пахав, чи ні...

savsav:
  Cлавік,цей список краще кинь на Viaccess4free.com -там його більше оцінять O0,бо тут медіасатами на жаль мало цікавляться...  :(

Yaro:

--- Цитата: savsav від 18:08:12, 20 Листопада 2009 ---  Cлавік,цей список краще кинь на Viaccess4free.com -там його більше оцінять O0,бо тут медіасатами на жаль мало цікавляться...  :(

--- End quote ---

В точку :) Для доброго знайомого з віакцессфрі і зробив, прийшлося помудрувати з кодіровками :) Прикинув, що й тут не буде лишнім. особисто ніде не міг знайти, то взяв з віакцесу, а в редакторі одні крякозябрики...ну далі все ясно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version