Технічний відділ > Практика встановлення антен.

DiseqC комутатори.

<< < (8/10) > >>

student_stas:
Чи правда, що перший порт дайсика (як у 4-х так і у 8-ми портових) має менший опір, та підключений до нього супутник показує більший % якості?

Android-80:

--- Цитата: student_stas від 00:52:03, 28 Травня 2008 ---Чи правда, що перший порт дайсика (як у 4-х так і у 8-ми портових) має менший опір, та підключений до нього супутник показує більший % якості?

--- End quote ---
На рахунок сигналу нічого не запримітив,а от те,що він витримує більше навантаження,можу сказати 100%-ТАК! ;)

Razvedka:
чим це перший порт відрізняється від іньших ? може транзистор стоїть іньший, міцніший... Уважно подивіться схему, усі порти однаковісінькі.

Yaro:

--- Цитата: Razvedka від 00:55:56, 30 Травня 2008 ---Уважно подивіться схему, усі порти однаковісінькі.

--- End quote ---

Тоді залишається підозра на мікросхему - в мене теж були різні випадки, і не було ніякої залежності в тому, який саме порт згорав чи пробивався. До речі, дайсеки в більшеньких корпусах ремонтуються легко, сам пробував - інша справа, чи є бажання з тим дайсеком колупатися  ;D Дешевше купити наступний в черзі на виліт   :2funny: ?

slav0n:

--- Цитата: Yaro від 09:11:50, 30 Травня 2008 ---Тоді залишається підозра на мікросхему

--- End quote ---
ти мене  дивуєш. До рівня сигналу та мікросхема аж ніяк не стосується.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version