Технічний відділ > Практика встановлення антен.
DiseqC комутатори.
Yaro:
--- Цитата: Dr.Charger;12620 ---Чи можна якось перевірити тестером входи/виходи тюнера ?
--- End quote ---
Вибач, але мені це не зрозуміло - на предмет чого ти хочеш перевірити вхід та вихід тюнера тестером? Хіба що на величину напруг, які видає вхід тюнера й котрі живлять конвертер...
Dr.Charger:
--- Цитата: Yaro;12628 ---Вибач, але мені це не зрозуміло - на предмет чого ти хочеш перевірити вхід та вихід тюнера тестером? Хіба що на величину напруг, які видає вхід тюнера й котрі живлять конвертер...
--- End quote ---
Саме так,та не знаю яка норма,цікаво все таки чому Твінхан згорів :confused:
Yaro:
--- Цитата: Dr.Charger;12652 ---Саме так,та не знаю яка норма,цікаво все таки чому Твінхан згорів :confused:
--- End quote ---
Там можуть бути тільки 2 напруги, котрі йдуть на конвертор, і ти це прекрасно знаєш: 13-14 вольт або 17-18 вольт, в залежності від поляризації.Більша напруга вже є підозрілою.
Це так, на ходу, можуть бути варіанти, треба дивитися тет-на-тет...бо так діагностувати - все одно що троянду нюхати в протигазі...:D
Dr.Charger:
--- Цитата: Yaro;12666 ---Там можуть бути тільки 2 напруги, котрі йдуть на конвертор, і ти це прекрасно знаєш
--- End quote ---
Нажаль не знав :) А ця напруга повинна подаватися на вихід ? Чи можна її якось нейтралізувати ? Коли згорів Твінхан, живлення конвертера було вимкнено (програмно на Твінхані)
Yaro:
--- Цитата: Dr.Charger;12725 ---Нажаль не знав :) А ця напруга повинна подаватися на вихід ? Чи можна її якось нейтралізувати ? Коли згорів Твінхан, живлення конвертера було вимкнено (програмно на Твінхані)
--- End quote ---
Упс...Як то ти не знав? Та ну, бути не може...і ця напруга не повинна б (наскільки я знаю) подаватися на вихід...тільки в окремих випадках...і якщо ТвінХан було вимкнено, коли він згорів - то пеняй на близький розряд блискавки...
Навігація
Go to full version