Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Економія на 1- ній головці на 2 або 4 тюнера !

<< < (4/5) > >>

Ігор Горбусь:
Не знаю ........  .  *-E Завтра як буде час поексперементую !!!  O0

vadets:
У мене працює через сплітер 75Е. Робив не за ради економії, а через складнощі з прокладкою другого кабелю (антена встановлена у сузіда 2 поверхами вище з твіном на двох). З трудом знайшов на Караваєвих дачах спутниковий сплітер. Продавець вважав себе знатоком супутникового прийому і заявив, що працювати не буде. Навіть більше - відмовився мені продати як почув куди я його хочу притулити. Найшов ще в одному місці, правда там були тільки на три, але дешевше ніж на два. І дійсно виникли проблеми через 22кГц. По одному тюнера працювали, а разом хаос. Проблему вирішив встановленням додаткових діодів послідовно до рідних. 1-вихід - 1 діод (рідний);2- вихід 2 діода; 3- для порядку 3 діода (поки не використовується). Тепер живлення і 22кГц коли вмикнуто 2 тюнера іде тільки з того де 1 діод. Працює добре, без жодних глюків.     

vadets:
А якщо використовується нижній діапазон частот, то можна без цих переробок ставити. Головне щоб були в сплітері діоди на прохід живлення.

oleh61:
я вже давно використовую цю саморобну приблуду тоді,коли треба перевірити інший(свіжоперепрошитий тюнер),щоб щоразу не відкручувати F (антен.кабель) зі свого тюнера !  *oohaa*

vadets:
Я, для поібних перевірок використовую швидку F-ку. "Приблуда", на мій погляд, тут ніяких перваг не дає. Під час перевірки вмикнутий "свіжеперепрошитий" тюнер, а свій вимкнутий.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version