Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Економія на 1- ній головці на 2 або 4 тюнера !

(1/5) > >>

Ігор Горбусь:
Родилась у мене така ідея ! Попробувати зекономити у наш не легкий час на одній головці
на трйохголовій антені на 2 або 4 тюнера ! Суть у тому що на Амосі усі потрібні нам частоти
ідуть тільки у горезонтальній поляризації ! Так для чого тоді туда ліпити головку на 4 чи 2
вивходи ! Поставити 2 двійні чи на 4 - тири виводи на Хотбірд та Сіріус , а на Амос тільки
одинарну одинарну , і через простий розгалужувач чи тройнічок до дісеків !!! Яка Ваша
думка ??? Буде працювати така комбінація у житті , чи це тільки моя фантазія !!!  :2funny:

дядя Міша:
Думаю економія для кліента ,а проблеми для установщика.А взагалі треба попробувати. *}{*

zioom:
Притакому розкладі появиться проблема в живленні ЛНБ недуже правильно тай думаю приведе до виходу з ладу ресивера якщо одночасно буде іти живлення з декількох ресиверів . Думаю потрібно шукати в такому випадку перехідник який буде відключати подачу живлення від іншого ресивера коли підключиться більше аніж один.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: zioom від 14:10:38, 28 Лютого 2009 --- Думаю потрібно шукати в такому випадку перехідник який буде відключати подачу живлення від іншого ресивера коли підключиться більше аніж один.

--- End quote ---

Беремо старий не робочий дісек , викорчовуємо з нього плату .
Підпаюємо у нього чотири діоди плюсом до центру , діоди для
проходження сигналу шунтуємо чотирма кондюками на пару
пікофарад і перехідник готовий !!!

oleh61:
ще треба попробувати на рахунок затухання сигналу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version