Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Львів почав випускати свої тюнери Lemberg Lr 1000.
rwm:
--- Цитувати ---
--- End quote ---
Не такі вони вже й хороші
в мене було вже три випадки з заміною діода в блоці живлення
а по гарантії треба чекати з місяць
І майже в кожному апараті замітив , що верхня частина зображення
ледь "подьоргується
Astronomy:
Ви хочте за 35 баксів тюнер щоб він і неломався? тоді поставте собі Хюмакс він дуже надійний!Лемберг це краще ніж глобо
stepan_kv:
--- Цитата: rwm;2805 ---І майже в кожному апараті замітив , що верхня частина зображення ледь "подьоргується
--- End quote ---
Це для Аріоноподібних нормальне явище.
Yaro:
--- Цитата: Astronomy;2806 ---Ви хочте за 35 баксів тюнер щоб він і неломався? тоді поставте собі Хюмакс він дуже надійний!Лемберг це краще ніж глобо
--- End quote ---
А я про що кажу? :-) За таке бабло можна дечому й потерпіти. А коли буде своє програмне забезпечення - ну то вже буде свято на українській вулиці :-))))))
ex_:
--- Цитата: Yaro;2781 ---Картинка, як на мене, теж краща, хоч і не така яскрава, як в Кенвуда-2 :-) А за ту ціну, що за нього просять - апарат просто дарунок.
--- End quote ---
Картинка кажете краща - це цікаво. Скажть, яке з'єднання з телевізором Ви використовували?
І ще, вибачайте вже, маю одне питання: чи не порівнювали картинку аріоноподібних, аф-1700, ф-100 з картинкою Лемберга? В мене Опенбокс аф-1700 (перешитий під ф-100) і я мрію придбати інший недорогий тюнер, який дає кращу картинку, ніж Опенбокс.
Навігація
Go to full version