Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (19/28) > >>

Yaro:

--- Цитата: Dirty;6628 ---ок

пі.сі. англійську я знаю трошки...і як переводиться мій нік звісно знаю...але то тіки переклад
--- End quote ---

Ну і славно :-)  

ioan:
Ну от починали з трохголового а закынчуєм хто зна чим А давайте я нагадаю як починалась тема .Дуже просто щоб добавити четверту голову до існуючого дракона і добавити її не на астру а на телстар .Ви що думаєте що в мене мотора немає? та є вроді .А от різниця в моторі і в одному додатковому конвекторі трошки є і не кожен в наших селах на мотор потягне,та щей де його поставити .А як сусід дуже добрий і живе в акурат вище вас та щей навпроти а в ньго ще з 5 ясенів старших за мого прадідуся і не дай вам бог хоч гилячку тронути от і ходиш по господарці і думаєш де би її притулити щоб хоть що небудь показувала.
і підводячи підсумок того всього скажу що кожна система має право на життя а кожна людина вибирає з своїх можливостей.

Yaro:
Згоден.Додати що-небудь, при всьому бажанні, - нема чого.Особливо поетично сказано про ясені - я просто тащуся :-)

Ankl:
Нарешті вдалось втілити задум. До головки яка налаштована на Амос за вільно виступаючий кінець трубки вчепив ще один мультифід з конвектором і налаштував на Телстар 12 на транспондер 11124 Н s/r 18386 (11150 не каже ) по шкалі Голден інтерстара 7700 ех -спід 47 -50 проців (конвектор Шарп) та дзеркало (Харківське 0,90). То кліенти особливо раді цим каналам (специ розуміють про що я ).
Та якби десь під це діло дістати дзеркало Стронг 1,0м то б набагато ліпше було б.

Андрій СатГейт:
А фото викладіть ще
зверху і зпереду

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version