Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Новий підхід до "трьохголового"

<< < (18/28) > >>

vic:
ще добавлю..як ви відноситесь до реклами,доречі-хамаєте з задоволенням її?..Так от,поки вона триває то можна раз з десять проїхатись з 15 вест до 75ост..було б лише що там дивитись...

Dirty:

--- Цитата: Gosha;6535 ---Бокові конвертори працюють лише на 70-80% ефективності в кращому випадку , а на моторці центральний конвертор завжди на 100% .
Тобто при навідь дрібних хмарах у Вас боковий конвертор заткнеться
--- End quote ---

існують тарілки форма яких витянута не по вертикалі, а по горизонталі
сигнал з бокового конвертора при цьому такий же як в центрі
так що скорше проблема в тому, яку тарілку поставити

vic:
Тут є і існують варіанти проблеми і власне цієї теми..
Перш за все потрібно усвідомити хто користувач, а кому ставлять..інакше люди нас не зрозуміють ніяк..
1.Звичайно що для себе особисто потрібно ставити антену з двигуном..Земля крутиться і антена повинна розкрутити кругозір користувача..потрібно мати можливість дивитись все.
2.Також не заперечний факт,що клієнт капризний і поправляти щось невигідно,тому кожен з бузісменів старається робити як меньш клопітно для себе--тобто фіксовану систему ..щось показує і слава богу...для клієнтів тут взагалідеколи очі відкриваються на світ..натрусити ж лапші на вуха,що в хмарний день не буде показувати нічого--діло техніки ...
3.Ставити ж дорогі системи--і антени які потрібно і вірно вибрати конфігурацію під клієнта,споживача мало хто старається..хоча і є..
Я поки що особисто користуюсь двигуном..буде щось краще-перейду на краще..поки не бачу альтернативи..

Yaro:

--- Цитата: Dirty;6611 ---а де тоді в мому ніку ви знайшли про "грязюку в очах"?
його значення знаю тільки я - тому не варто вам вести про нього роздуми
--- End quote ---

Та не ображайся, чоловіче, просто DIRTY по-англійськи означає "брудний" :-) Та й я тебе вже перепросив - невже треба й далі мусолити? А про грязюку - то звідси :"Ну й ну !!! Око в тебе - що треба, хоч ти й dirty (певно, й сам знаєш, що значиш :-))) " - це мої-таки слова, і я не хотів - ПІДКРЕСЛЮЮ !!! - тебе образити. Бачачи твій нік на англійській, я було вирішив, що ти нею володієш - мабуть, я помилився......

Dirty:
ок

пі.сі. англійську я знаю трошки...і як переводиться мій нік звісно знаю...але то тіки переклад

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version