Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Новий підхід до "трьохголового"
ioan:
Так от ідея саме в тому щоб центром поставити амос а не сіріус і тоді на одну тарілку добавити цей "далекий спутник" замість астри
bodyan:
--- Цитата: IVP;4963 ---Хотів запитати чи є якись супутник з нормальним підбором каналів шоб його до 15*W дочепити. 15*W центр, антена 90см.
--- End quote ---
http://lyngsat.com/atlantic.html
IVP:
Я питався колись про таке в одного мужика з Білорусіїї, то у нього антена 1.1 центр 4*W а 15*W знаходиться десь на 5-8см. дальше від Амоса і трохи вище, десь 2-4см.
sat-pl:
--- Цитата: IVP;4966 ---Я питався колись про таке в одного мужика з Білорусіїї, то у нього антена 1.1 центр 4*W а 15*W знаходиться десь на 5-8см. дальше від Амоса і трохи вище, десь 2-4см.
--- End quote ---
це нерально...він гонить...це точно... став полярку і неморуч нікому голову....
vic:
Навряд чи це новий підхід...скоріше всього чим би дитя не бавилось...
Оптимально у всі часи був власне позиціонер і два конвертори..
наприклад..з допомогою власне двох конверторів я маю змогу дивитись одночасно всі українські канали Амос-Сіріус,крім того і пакет 36град (кругова поляризація) ..крім того в похмурну походу маю максимум сигналу на центральному конверторі-переміщаючи на потрібний мені конкретний супутник..крім того і діапазон супутників--90еаст до 30 вест..все таки нема ж нічого постійного на супутниковій орбіті і є можливість оперативного реагування на зміни..
З появою ж супермаунтів--така система досить стабільна і надійна..
Навігація
Go to full version