Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Новий підхід до "трьохголового"
ioan:
Можливо я не так висказав свою думку з самого початку а можливо мене нетак поняли а можливо не уважно читаєм .Кажу ще раз ,просто коли до трох головок всім нам відомого дракона добавляють четверту на астру ,то ліпше антену перестроїти таким чином щоб ловився телстар і тим самим добавити собі замісь чого небудь з астри , кілька хороших каналів . Я дуже добре розумію що таке мотор але не всі в нас депутати а є ще й бідніші люди.
Denja:
--- Цитата: vic;4979 ---Навряд чи це новий підхід...скоріше всього чим би дитя не бавилось...
Оптимально у всі часи був власне позиціонер.
--- End quote ---
В основному клієнти з тої категорії людей, яким тяжко ввести і просканувати новий трансподер. Уявіть як їм буде "легко" настроїти антену на супутник (якого допустимо немає в списку ), добавити нову частоту і т.д.
Я прихильний більше до фіксованих антен, всежтаки надійніше. Найбільше в моторизованих антенах добиває час позиціонування на дальні супутники... Поки з 1+1 на рен тв переїде - покурити встигнеш!
vic:
Почнемо з того,що я взагалі не прихильник комерції в саттв..
Я собі наприклад не уявляю,коли чоловік безпоняття і не має інтернету-що він дивиться?І що може дивитись?
Якщо ви мені доведете про стабільність каналів,частот,що власне ФТА канали призначені для "таких простих людей" то можливо мені щось просвітиться в очах..
Я наприклад не встигаю і навіть деколи вже бажання не маю,щось сканувати ,чистити список в свому тюнері,упорядковувати і ключі міняти..складно і важко..це треба сидіти постійно в інеті і читати новини..
Що таке 15град вест? Ви колись його дивились хоч один день не відходячи від екрану тв?Тому завіряю вас,що вже з пару років можете потім не підходити до екрану..звичайно якщо з памяттю у вас все гаразд..
Що таке супутникове тв-це в приципі-живий ефір...що людям потрібно?Звичайно почути новини,які відбулись в світі,подивитись спортивні трансляції,подивитись улюбленні програми,серіали,фільми...нових не буває навіть на платних платформах..
Поки що саттб явно програє кабельному тб по цим параметрам..і я навіть маючи можливість шарити деколи не маю можливості навіть футбол подивитись..
тому ми і підняли тему української супутникової платформи,де були б всі основні українські канали!!З її появою-це був би прорив чи можливо деяке піднесення,пожвавлення..особисто я як міський житель,обов"язково б підключився до такої платформи,поскільки якість все таки на порядок вища кабельного при тих самих цінах..решту каналів..завіряю вас просто переклацуюз частотою 1 канал за 1 секунду.
пі.сі..російські канали стараюсь взагалі не дивитись..дуже прикро,коли брехня йде з екрану..причому і навіть на спортивних каналах...
І ще мені прикро..коли люди котрі продають чи встановлюють комплекти самі не дивляться телевізор..кажуть ніколи..а як інакше зрозуміти і спланувати?Ви просто присвятіть декілька днів свого життя перегляду каналів ,а ще краще просто дивіться кожен день...тоді можливо ви зрозумієте про що я тут пишу..
коли я пояснюю людям,що купують саттб ..я їм в першу чергу раджу провести інет,даю лінки на форуми і сайти..без цього нема змісту саттб..вас або подоять так ,що дешевше платити за любий платний пакет,чи взагалі пультом об підлогу кинете..
vic:
Добавлю..ви думаєте,що навіть ті люди,котрі дивляться і проплачують платний пакет наприклад НТТ дивляться всі доступні канали?Хоча на Інфоканалі тупо пояснюється які появились і як налаштувати..просто це люди не бідні і можуть завжди заплатити за виклик спеціаліста,котрий приїде і настроїть...що говорити про бідних?
Тому я в шоці від сервісу польського пакету Н..тюнер такий маю..там просто тупо вам кожен день оновлюють список каналів..ви навіть цього не замічаєте!!!
Denja:
--- Цитата: vic;4987 ---
І ще мені прикро..коли люди котрі продають чи встановлюють комплекти самі не дивляться телевізор..кажуть ніколи..а як інакше зрозуміти і спланувати?Ви просто присвятіть декілька днів свого життя перегляду каналів ,а ще краще просто дивіться кожен день...тоді можливо ви зрозумієте про що я тут пишу..
--- End quote ---
Небудемо черговий раз сперечатися на тему етики та естетики... В нас кардинально різні підходи до сат тб, хоча мета одна. Якщо получиться поспілкуватися в живу, думаю порозуміємось, тут сперечатися небуду.
На тему трьохголових - ставити голову із-за "двох" каналів резону як на мене нема. Астра відпадає, а ці канали явно не замінять фанатам такі пакети як текіли та премєри. В нас, у Львові, при легкій установці 75-80-90, йшли б на рівні 4-5-13. А так приходиться буквально впрошувати людей ставити хоча б 75, бо вони розчаровуються в сат сб. Чекали купу каналів, а дивитися нема що. Декілька раз навіть приходилось знімати антени і повертати гроші за обладнання.
П.С. Вік, Я непродаю обладнання. Встановлюю те - що люди вже купили...
Навігація
Go to full version