Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Ремонт Strong-ів

<< < (5/5)

Android-80:
Вчора принесли два 4402 одномегабайтні(запорені-ERR8),одного зразу реанімував,а другого ніяк не виходить. Пробував різні варіанти,але глухо,як в танку. Хто знає точки підключення джитагу до стронга 4402? Та буду радий дампу одномегабайтному! Але основне точки,щоб хтось підказав,бо донора маю ;) Дякую!

Android-80:

--- Цитата: Android-80 від 13:55:04, 23 Жовтня 2007 ---Вчора принесли два 4402 одномегабайтні(запорені-ERR8),одного зразу реанімував,а другого ніяк не виходить. Пробував різні варіанти,але глухо,як в танку. Хто знає точки підключення джитагу до стронга 4402? Та буду радий дампу одномегабайтному! Але основне точки,щоб хтось підказав,бо донора маю ;) Дякую!

--- End quote ---
Флешку перешив на іншому тюнері на STI 5518. Дуже велике спасибі за дамп. Але ніяк не збагну,чому не вийшло через компорт :crazy2: Разів двадцять напевно пробував,але на дисплеї бачив тільки BOOT та ERR8 :2funny: Тюнер оживив,всім спасибі!

SashaMaster:
Привіт Народ. Поділіться будьласка дампом на Стронг 4402 2Мб. Загнав два тюнера в Err0 і нічого не можу зробити. Перерив в есь нет але не зміг найти дампа на нього. Може завалявся в кого, буду дуже вдячний. Моя пошта на всяк випадок: sabonew04@mail.ru. Наперед Дякую.

iva3:
Допоможіть вилічити Strong 6155 про включенні в розетку на передній панелі
4 рисочкі  і індекатор on світить. Підкажіть де знайти інформацію. Дякую

Gosha:
Якщо хочешь сам бавитись я ось тут: http://forum.frocus.net/viewtopic.php?t=2846 описав весь процес. Просто неохота ці пости сюда по новій копіювати.
А якщо ні, то відправ в Київ, на Стронг Юкрейн -там швиденько специ все зроблять.
Удачі!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version