Приймачі DVB-S/S2 > Strong
Ремонт Strong-ів
bodyan:
Цього тижня попались два тюнера 4402(2М) і 4401 з однаковою поломкою: Завантажується привітання і "Все". Більше ніяко ї реакції. Тюнера шиються без проблем, списки і ключі не заливаються,живлення в порядку.
radioham:
а якщо Err0? (4402 1M)
шаманством (прошивкою) нихто незаймався
злиг сам пособи
чи е JTAG на це чудо?
сенкс
jin:
попалась така зараза, тюнер з 2-х метровою флешкою 4402 після прошивки новою прошивкою з фрокуса перестав бачити сигнал, назад на попередню прошивку відкат не допомагає, як і на заводську, в чому тут може бути трабла у цього звіра.
vic:
Можливо ви не "ту" прошивку загнали?
Спробуйте прогою ITLINK339 ..що вона матюкнеться..
Інакше прийдеться брати викрутку і викручувати шурупики і т.д..по сценарію відомому..
Yaro:
Невелика лепта від мене щодо ремонту, бо такі тюнери в мене бувають вкрай нечасто, апарати непогані, а інфи по ремонту - практично зеро:
Притягли Стронг 4401 - перегрівається, кажуть, та й висне. Першим ділом напруги вперед заміряти - опа! - замість 9 вольт всіх 15 ! Де вже там не буде грітися...передивився, переміряв те, що можна не випаювати - нема на що грішити. Подивився в інеті - практично нуль інфи, ну нічого нема... то поміняв кондьори фільтра по цих 9 вольтах. Напруга й стала на місце ! Повисихали, мабуть...
Довбаю далі, бо не сподобалося мені, як дзвониться KA317 - ба, а вона пробита! Що на вході - те й на виході...добре, що не підключав зразу до антени, мало чого...25 вольт - це, звиняйте, не 13 чи 18...
Навігація
Go to full version