Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Перегляд TPS на GLOBO за допомогою ТМ Share 1.0.18 і плагіну vPlug 1.6.6.

<< < (2/3) > >>

romashkin:
Це скріни налаштувань Essamco на турецькому форумі. Можливо допоможуть розібратись.

В тюнері:

В програмі:

DiD /7AHAC:
Третій день ї***ь з клятими жабоїдами і все одно малевич.
Разів зо 20 переставляв плагіни, змінював ключі, ставив різні версії програм і все одно - халепа. Завжди результат один - у віконечку з DW у мене пусто(хоч усі інші заповнені й складається враження, що все коректно працює) та виділеного напису в низу немає.
Хто може підказати в чому проблема, чи може я щось не так зробив, чи з тюнером щось ?????????

inero:

--- Цитата: DiD /7AHAC;5108 ---Третій день ї***ь з клятими жабоїдами і все одно малевич.
Разів зо 20 переставляв плагіни, змінював ключі, ставив різні версії програм і все одно - халепа. Завжди результат один - у віконечку з DW у мене пусто(хоч усі інші заповнені й складається враження, що все коректно працює) та виділеного напису в низу немає.
Хто може підказати в чому проблема, чи може я щось не так зробив, чи з тюнером щось ?????????
--- End quote ---

Незнаю чому в тебе не працює, але вчора, я заради цікавості, зробив все так само як описано в першому повідомленні і ніякого "мелевича" не наблюдав. Все працює як має бути.

DiD /7AHAC:
Чудеса тай годі. Зробив усе так само окрім того, що розархівував Програму на диск С: а не на диск Е: як перед тим робив багато разів.
Дякую усім за підтримку :)))

Zerg:
По такомуж принципу зараз можна дивитись декілька каналів з пакету  CYFRA+. Правда незнаю як на TrumanShare_1.0.18, і vРlug 1.1.6, а на ТМShare_1.0.19 та vplug1.7.1 працює, перевірено.А ще повинно працювати з SBCL.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version