Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Перегляд TPS на GLOBO за допомогою ТМ Share 1.0.18 і плагіну vPlug 1.6.6.
shmels1:
Для тих хто не хоче довго чекати, появи правленого софту під французів, рекомендую скористатися програмою TM Share 1.0.18 і плагіном vPlug 1.6.6.
Скачуємо і встановлюємо TM Share 1.0.19 й vPlug 1.6.6. Далі переносимо всі файли плагіну з архіву з папки Vplug 1.6.6 full у папку із програмою C:\TrumanShare\Plugins\vplug\ (Розташування папки може змінитись, залежно від того куди ви встановите програму).
Запускаємо програму TM Share 1.0.19.У меню "Options" у пунктах TPS Use Emu й Program Options Load Plugins On StartUp ставимо галочки. Вибираємо відповідний Сом-порт і знову перезавантажуємо програму.
Далі у верхній лівій частині TM Share 1.0.19 вибираємо у випадаючому меню "vPlug" пункт "Active". Виключаємо програму в системному треї біля годинника.
Скачуємо в інеті файл ключів за 18.04.07 (v_tps.db, tps.fns, vhelper.mdl) для плагіна vPlug 1.6.6 і копіюємо їх у директорію C:\TrumanShare\Plugins\vplug\ .Після всіх цих дій знову запускаємо TM Share 1.0.18.
Далі настроювання проводимо в ресивері. Заходимо в Меню -> Установка -> Card Share -> TM-Share й у пункті "Try Emu" виставляємо значення "Yes". Все інше залишаємо без зміни.
Все! Далі насолоджуємося переглядом французів!!!
P.S. Саме основне - файли ключів (v_tps.db, tps.fns, vhelper.mdl) для плагіну vPlug 1.6.6 необхідно заміняти щодня на нові. Їх можна знайти на аплоудах (іноді доводиться дуже довго чекати). На сьогодні 19.04.07 свіжий файл ключів v_tps.db, tps.fns знаходиться тут. Тепер уже точно все!
Thanks Essamco!Дякую romashkin-у за переклад!
shmels1:
Для тих у кого нічого не виходить з плагином і ключами до нього, ось посилання на мою робочу програму ТМ Share з сьогоднішніми ключами(20.04.07):
TM_Share_1.0.18_vPlug_1.6.6
shmels1:
Сьогодні спробував зв'язку GLOBO і SBCL v1.0h спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами . Французи пішли нормально без яких або проблем . На скільки мені відомо програма SBCL v1.0h працює з багатьма приймачами, так що поки це відмінна альтернатива для проглядання ТПС . Всім рекомендую .
Спасибі,satboy!
essamco:
Thanks my friend, i tested your link
http://shmels1.narod.ru/TrumanShare_1.0.18_vPlug_1.6.6.rar
and it works fine today 21/4/2007, at Cairo, Egypt Time: 2:55 AM, and i used your file "TrumanShare_1.0.18_vPlug_1.6.6.rar", in my forum, many thanks for you
DiD /7AHAC:
--- Цитата: shmels1;4885 ---Сьогодні спробував зв'язку GLOBO і SBCL v1.0h спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами . Французи пішли нормально без яких або проблем . На скільки мені відомо програма SBCL v1.0h працює з багатьма приймачами, так що поки це відмінна альтернатива для проглядання ТПС . Всім рекомендую
--- End quote ---
У мене малевич як на ТМШарі так і на спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами.
На ТМШарі перепробував усі варіанти, які описані вище(включаючи викладений вами TM_Share_1.0.18_vPlug_1.6.6). Спобував SBCL v1.0h теж не йде, можливо, щось не так налаштував. А які налаштування використовуєте ви???
І ще В ТМШарі поля DW even odd в мене порожні.
Чи так повинно бути???
Навігація
Go to full version