Приймачі DVB-S/S2 > Інструкції для Opticum 4000с, 4050c, 4100c
Що за тюнер, на Ваш погляд, Orton 4100c ?
toliktv:
--- Цитата: zioom від 18:57:05, 10 Лютого 2009 ---Ресивер Orton 4100c ненайгірший ресивер і коштує своїх грошей а з Опенбоксами радив би незвязуватися ато знов появляться підробки і перестануть писати на них софти як було і з Опенбокс Ф100 Ф300 X800 X820.
--- End quote ---
Не погоджуюсь з вашою думкою.Ви хочете сказати, що на Ортон 4100 и його лінейку ще .довго будуть писати софти, й вони пережиють Опени Х800-820?Моя думка що ні. Мені як приносять прошивати Ортони 4100 й йому подібні, то я попереджую клієнта про можливу "смерть" при прошивці. Невже ви непомічаєте, як він важко запускається той Оптон 4100, з 2-го а то й з 3 разу,аж тоді побачиш меню :o
Власнику теми я би радив брати щось з лінейки Евросатів, якщо не хватає на Опен 540.
zioom:
--- Цитата: toliktv від 19:25:57, 10 Лютого 2009 ---
--- Цитата: zioom від 18:57:05, 10 Лютого 2009 ---Ресивер Orton 4100c ненайгірший ресивер і коштує своїх грошей а з Опенбоксами радив би незвязуватися ато знов появляться підробки і перестануть писати на них софти як було і з Опенбокс Ф100 Ф300 X800 X820.
--- End quote ---
Не погоджуюсь з вашою думкою.Ви хочете сказати, що на Ортон 4100 и його лінейку ще .довго будуть писати софти, й вони пережиють Опени Х800-820?Моя думка що ні. Мені як приносять прошивати Ортони 4100 й йому подібні, то я попереджую клієнта про можливу "смерть" при прошивці. Невже ви непомічаєте, як він важко запускається той Оптон 4100, з 2-го а то й з 3 разу,аж тоді побачиш меню :o
Власнику теми я би радив брати щось з лінейки Евросатів, якщо не хватає на Опен 540.
--- End quote ---
Звичайног у кожного свій погляд але подивіться на підтримку хочаб старих глобіків http://sat-ukraine.info/index.php?topic=4319.0 і скажіть скільки з того часу як появилися перші глобіки було моделей Опенбокса і тепер до них непишуть софта?.А Ортон це новий варіан глобіка.
remax:
Нормальний тюнер ОРТОН, адже, як уже писали, ГЛОБО був,є і буде. А софти також не відстануть! Покажіть мені ПОЛЯКАМИ забутий ГЛОБО?! За те всі славять ОПЕНи і де тепер будете брати софти на Х600, Ф300 наприклад?! Так шо беріть те, що вже давно себе добре зарекомендувало - ГЛОБО. Але тут треба добавити, що е й підробки, тому і склалося у нас певне враження, що вони-гальмо. Я наприклад з ними з самого їхнього початку працюю, все гут і вам того бажаю *-P!
cheater2:
--- Цитата: remax від 20:07:22, 10 Лютого 2009 ---Нормальний тюнер ОРТОН, адже, як уже писали, ГЛОБО був,є і буде. А софти також не відстануть! Покажіть мені ПОЛЯКАМИ забутий ГЛОБО?! За те всі славять ОПЕНи і де тепер будете брати софти на Х600, Ф300 наприклад?! Так шо беріть те, що вже давно себе добре зарекомендувало - ГЛОБО. Але тут треба добавити, що е й підробки, тому і склалося у нас певне враження, що вони-гальмо. Я наприклад з ними з самого їхнього початку працюю, все гут і вам того бажаю *-P!
--- End quote ---
Це то вірно але якщо не знаєш то не кажи!!!на рахунок х-600 то будь ласка що тобі не подобається!!!бісси включаються добре, і дивитись на ньму можна все що і на глобо, я навіть заставку при загрузкі свою ставлю!!!а на рахунок 300 то ти мабуть не чув такого що туди можна впихати від 800!!!читай форум друже а потім умнічай!!!опенбокс є опенбокс, і все що появляється появляється перше на опенбоксі!
Dirty:
опенбокс це дороге лайно
радив би звернути увагу на стартрек 55Х
ціна та сама
софт такий самий
але виробник Корея, є сертифікат відповідності, в якому це підтверджується
так як продає Ромсат, то відповідно є й сервісний центр..хоча з декількох ящиків ще відмов тьфу-тьфу-тьфу не було
не рівняйте з невідомо ким виробленим ортоном
Навігація
Go to full version