Приймачі DVB-S/S2 > Інструкції для Opticum 4000с, 4050c, 4100c

Що за тюнер, на Ваш погляд, Orton 4100c ?

<< < (3/7) > >>

cheater2:

--- Цитата: Dirty від 20:54:18, 10 Лютого 2009 ---опенбокс це дороге лайно

радив би звернути увагу на стартрек 55Х
ціна та сама
софт такий самий

але виробник Корея, є сертифікат відповідності, в якому це підтверджується
так як продає Ромсат, то відповідно є й сервісний центр..хоча з декількох ящиків ще відмов тьфу-тьфу-тьфу не було

не рівняйте з невідомо ким виробленим ортоном
[/quote
Ой не кажи!!!попадавсь мені один такий 55!!!ні з того ні з чого злетів дамп, так я місяць мучився щоб його туди загнати!!!ще той звір!!!ти може гнабрав їх багато та хвалиш, ну я б не рекомендував!!!щодо ортона то поставили вже більше сотні, ще ні одного не було в ремонті!!!
--- End quote ---

Dirty:
100% надійності не буває...
по друге, якого чорта лізти в тюнер та ламати собі голову якщо є сервісний центр, який це все робить по гарантії та безкоштовно...

звичайно, можна будь-який тюнер поковиряти та самому зробити....але особисто я не хотів щоби в моїй техніці колупалися різні кулібіни-самоучки..хай це буде заняттям для продавців китайського хламу та їх покупців

cheater2:

--- Цитата: Dirty від 21:15:40, 10 Лютого 2009 ---100% надійності не буває...
по друге, якого чорта лізти в тюнер та ламати собі голову якщо є сервісний центр, який це все робить по гарантії та безкоштовно...

звичайно, можна будь-який тюнер поковиряти та самому зробити....але особисто я не хотів щоби в моїй техніці колупалися різні кулібіни-самоучки..хай це буде заняттям для продавців китайського хламу та їх покупців

--- End quote ---
доберай слова!!!я і працюю в сервісному центрі!!!!

Dirty:
в якому саме сервісному центрі Ромсат ти працюєш - Київ, Харків, Донецьк, Сімферополь, Дніпропетровськ?
і чому якщо ти працюєш в сервісному центрі то не дотримуєшся правила 14 днів?

пі.сі. до речі....ти майструєш...чи антени прибиваєш...шось не розумію..?

cheater2:
Тюнер ми звісно поміняли на новий!!!!Ремонт і прошивка!!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version