Автор Тема: Проблема з -> error  (Прочитано 4747 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема з -> error
« : 14:27:12, 07 Лютий 2009 »
Проблема з -> error

Сьогодні зустрівся з наступною проблемою. При вмиканні приймача в  мережу 220 на дисплеї дм800 видається повідомлення: -> error. Приймач не реагує на затискання кнопки стенд-бай. При під'єднанні через ком-порт Universal DreamUp видав Ір адресу і наступне повідомлення:
Цитувати
No CA found by 2nd stage loader, please contact support at dream-multimedia!

Завантажити образ - завантажив, проте доволі неприємно коли вартість апарата 610 $ і викидаються такі коники, при тому що апарат original :(

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
Проблема з -> error
« Відповідь #1 : 17:08:20, 07 Лютий 2009 »
Скоріш за все нема контакту з СІМ-карткою. Попробуй розібрати Дрім і порухай сімкою легенько туди сюди.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Проблема з -> error
« Відповідь #2 : 06:14:41, 03 Червень 2010 »
Отримав такуж проблему.Тільки апарат китайський. При спробі залити новий імідж,вроді все проходить нормально, та після включення знов error
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема з -> error
« Відповідь #3 : 09:17:36, 03 Червень 2010 »
Вань спробуй притиснути пальцем сімку

Відсутній v22

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +14/-0
Проблема з -> error
« Відповідь #4 : 17:58:26, 26 Серпень 2010 »
erro1: no ca found

Я теж зловив таку помилку а було це так...

Перж завсе зробив бекап іміджа і був спокійний поки не прийшлось перепрошити тюнер.
Робив бекап стандартною утілітою NFI-Backup і отримав Gemini-4.5-dm800-2010-08-24@20.28.00-SSL-75.nfi
Перепрошивав програмою DreamUP V1.3.3.6
Все йшо як по маслу доки не перевантажив тюнер після перепрошивки.

Ну думав все торба. На гуглив чимало інформації і проаналізував, що я не то зробив...

 Перж за все тре усвідомити реальність і подивитсь правді в очі - якого походження ваш апарат а саме
китаєць, клон чи оригінал.
 Перед прошивкою і взагалі тре знати версію завантажувача у вашому тюнері.( завжди відображається при старті тюнера у моєму випадку він є 72)
 Відповідно до версії завантажувача тре відповідно імідж з SSL-72
Оскільки утіліта  NFI-Backup створила бекап імідж з SSL-75 (закачує завантажувач автоматично найновіший з Інтернета) а в тюнері завантажувач SSL-72 ось саме через це і завалив тюнер)

Вихід - перепрошити ще раз з іміджем, який містить SSL-72 але вже пропатченим DreamUP

 



« Останнє редагування: 18:06:15, 26 Серпень 2010 від v22 »
приймачи:
dreambox800HD, dreambox500,Dbox2
Супутники:
4+4.8+9+13+36+75+80+85+90

Відсутній Щукар

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +42/-2
Проблема з -> error
« Відповідь #5 : 08:39:59, 28 Серпень 2010 »
А не можна відключити в цій утиліті автоматичне оновлення нового завантажувача?
Виходить,якщо б ти не робив Backup,то все було б нормально...

Відсутній v22

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +14/-0
Проблема з -> error
« Відповідь #6 : 21:17:22, 28 Серпень 2010 »
Так звичайно, можна.  Але це вже інше питання... 
Відповідно до вашого завантажувача поправляємо у скрипті

build-nfi-image.sh , який знаходиться в папці usr/bin

на початку

#!/bin/sh
##############+дnderbare Variablen###############
VSNDMAN=72 - ваша версія завантажувача
 #manuelle SecondStageLoader Version, wird hier ein Wert eingegeben, dann wird dieser Wert immer benutzt! Unabh+Дngig der Ermittlungen ++ber ipkg-list oder IHAD
################################################
Перевірено на Gemini-4.5
« Останнє редагування: 21:29:33, 28 Серпень 2010 від v22 »
приймачи:
dreambox800HD, dreambox500,Dbox2
Супутники:
4+4.8+9+13+36+75+80+85+90

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Проблема з -> error
« Відповідь #7 : 18:42:03, 15 Серпень 2011 »
Доброго вечора! Маю таку проблему - тюнер працює гуд, імідж джеміні, але при спробі перегрузити тюнер - меню - вимкнути - перегрузити - тюнер тухне і через пару секунд зявляється на морді напис ерор!Лікується вимкненням і увімкненням в розетку??? Так само і при спробі перегрузити gui i shutdown??? Хто знає як це вилікувати, тюнеру тиждень, на іншому такому тюнері перегружається без проблем! Дякую

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Проблема з -> error
« Відповідь #8 : 18:48:12, 15 Серпень 2011 »
у Вас мабуть  проблема з сім-картою, попрубуйте відкрить тюнер і поправить сімку
« Останнє редагування: 11:57:41, 07 Грудень 2011 від Astronomy »
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Проблема з -> error
« Відповідь #9 : 19:41:26, 15 Серпень 2011 »
у Вас мабуть  проблема з сім-картою, попробуйте відкрить тюнер і попровить сімку
А як же ш тоді вона працює коли перемикаеш живлення??? Якби сімка то взагалі б нічого не було!? До речі коли таймер ставлю не в режим очікування а в shoutdown то коли по закінченні встановленого часу зявляється синій єкран і там шось пише шо немає якогось плагіну! можу викласти скрін.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Проблема з -> error
« Відповідь #10 : 19:50:35, 15 Серпень 2011 »
пробуйте тоді змінити імідж
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема з -> error
« Відповідь #11 : 10:53:39, 07 Грудень 2011 »
Інколи одного притискання сімки недостатньо, вирішення легенько припідняти контакти на площадці кріплення сім-картки.

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Проблема з -> error
« Відповідь #12 : 08:31:03, 29 Січень 2013 »
Хто що скаже, Дрім 800-й із сімкою 2,10 не конектиться через компорт ніяк, перевіряв на двох різних компах. Компорти на компах робочі на 100%. На екрані дріма ерорр. Це все сталося після того як прошивав його стандартним методом : загрузчик 84в перегруз імідж Доміка 9а і без перегрузу загрузчик 84в. Пішла загрузка іміджа, навіть голосове привітання доміки прозвучало і опа на екрані дріма ерор. Хто що скаже? Які варіанти?  Прошиваю не перший десяток раз дріми. Так що помилка в методі прошивки відпадає. Загрузка як іміджа так і загрузчика протікала до 100%.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Проблема з -> error
« Відповідь #13 : 09:11:03, 29 Січень 2013 »
Тут, твоя помилка - загрузчик 84в, а потрібно для Доміка 9а 84а. Зараз закинь через компорт 84а і все стане на своє місце!

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Проблема з -> error
« Відповідь #14 : 13:12:37, 29 Січень 2013 »
Та в тому то і справа що не конектиться ніяк через сомпорт прогою дрімап. Перепробував усі від 1.3.3.0 до 1.3.3.8.   Завжди однаково зразу на екрані дріма вискакує ерор і усе!
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3192
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3836
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2628
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3541
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh