Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з Openbox x-600
Wasja:
--- Цитата: snikers від 13:48:39, 08 Травня 2013 ---Хлопаки дякую за активність по моїй проблемі.Ввечері буду дома повипаюю ті конденсатори і поміряю ємність каждого з них.А перед тим спишу вихідну напругу по всіх дротиках.
Додано: 17:39:07, 08 Травня 2013Oтож дані по напругам з тюнера (китайця 600)
30В-40,4В
22В-27В
5В-5.67В
5В-5.67В
12В-13.93В
7В----0 тут цікаво ну нє повний 0 як в рекламі про мобільні тарифи
3.3В-3.2В
3.3В-3.2В
Так більше не встигну нічого зробити бо жінка заставила траву коло хати косити.Дякую тому хто скаже де ті 7 вольт шукати.
--- End quote ---
І що тут так довго шукати якщо є навики в електроніці і навіть як то кажуть на тверезу голову то по Вашій таблиці видно де шукати- всі напруги у Вас завишені, а 3,3В занижені-значить в цепочці по 3,3В міняйте всі конденсатори(не треба їх провіряти, а іменно МІНЯТИ). ca.,
snikers:
все питання знято.Поміняв конденсатори на 1000Мф ті що по ланці 3.3 і 5 вольт тюнер ожив.Сердечно всім дякую хто брав участь в вирішенні цього питання.
tosat:
Питання знято, проте ще не розставлені крапки над "і".
Як ти міряв конденсатори, відпаюючи, та чи можна вірити твоєму прибору за 30$ ? (до речі яка його марка, бо в мене дешевий китайський, не універсальний, сугубо для виміру кондюків капметр, куплений пару років назад за 17$, проблем нема, тільки батарейку міняю)
Тут і без капметра по одних тільки вимірах мультиметром все зрозуміло..
Ще таке питання, чому не слухаєш і не робиш те, що тобі радив Андроїд, arrows та я ?
Було ж написано: тупо поміняти, просто після такої демагогії, як у цій темі так і кортить когось спеціально розіграти.. derisive.gif :)
arrows:
--- Цитата: tosat від 00:03:22, 10 Травня 2013 ---тупо поміняти
--- End quote ---
:2funny:А він їх тупо міряє на відповідність мікрофарадам. Ще раз кажу - ESR, ESR, і ще РАЗ ESR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:
kcander:
Кому цікаво принесли фергусон 6318 Boot20,1 S230CN софт $SPHA6817S190CNpnc .auc тойсть відкривае кодовані канали підбором ключів. Заливав 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7_by MrokDuszy.auc автоаріонером, вкінці заливки викинуло ошибку(синька) а я тим часом занімався другим і прошляпив. Після заливки каналів і ключів від останої пршивки при старому софті :'( врезультаті на кодованих каналах безкінця зависав і зразу перегружався. Новий софт ніодною відомою прогамою від аіонерів незаліз а старий софт прблему незнімав. Проблема вирішилася заливкою ключів від сарого софта
Навігація
Go to full version