Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Проблема з Openbox x-600

<< < (6/7) > >>

arrows:

--- Цитата: snikers від 20:39:56, 08 Травня 2013 ---ємність в порядку
--- End quote ---
А як ESR? Як нема ESR-метра, то тупо міняй всі на нові для повної впененості.

Snoop:

--- Цитата: snikers від 20:39:56, 08 Травня 2013 ---вия вляється що проблема не в конденсаторах, випаяв усі і провірив прибором, усі добрі, ємність в порядку,мабуть щось з флешкою.

--- End quote ---
Підстав роб. БЖ!
У мене був випадок дві світиться і все, я підставляю роб. бж і все пішло! Якщо не допоможе значить точно щось у материнці!

tosat:

--- Цитата: snikers від 20:39:56, 08 Травня 2013 ---вия вляється що проблема не в конденсаторах, випаяв усі і провірив прибором, усі добрі, ємність в порядку,мабуть щось з флешкою.

--- End quote ---
З такими висновками краще віддати комусь іншому, бо я ніяк не можу зрозуміти при чому флешка до завищених напруг ..? :o
Яка ємність кондюка по 3.3 в ?Чим міряв ?
Просто тупо поміняй на новий і будеш щиро здивований .. :)

Android-80:
   Таке відчуття, що читаєш не технічний форум, а форум каналу СТБ з рубрикою про екстрасенсів. :o На моніторі чи на ремонті за таку фігню дарують банан.
   Я ж написав одразу про 5 і 3.3 вольта. Замінив і забув. Як БЖ може бути справним, коли замість 30-ти, шпарить 40 вольт? :-Р
   При ремонті бажано мати осцилограф, но це фігня. Достатньо і САР-метра за 20-30 вічнозелених, який не погано вимірює ємності конденсаторів.
   Що за фантомні здогадки про 4053 і сіткову банку? До чого відео,коли Снікерс ще не запустив приймача вцілому. Банка хоч і матиме пару попугаїв, но БЖ працюватиме, гірше коли пуста і закорочена, то тоді генератор рознесе вщент :-Р
   Снікерс, Ти питав про 7 вольт. В китайці не пам"ятаю, а от в нормальних аріонах з БЖ йде лишень 3.3 \ 7 \ 12 \ 24 \ 30вольт, а 5 вольт вже генерується на мамці з 7-ми вольт :2funny:
   Флешка перевіряється дуже просто запис-зчитування-порівняння з записаним образом.
   Мені лишень не приємно одне, що банальну проблему розтягнули на дві сторінки, хоча тема могла обійтись трьома-пятьма повідомленнями.

snikers:
Ще раз усім доброго дня.Перевірив конденсатори усі без винятку САР метром за 30 долярів.Ще раз кажу вам усім що кондюки в нормі відхилення 1000 показує 970!Я зайшов в штопор з тим тюнером.45мф банка показує 43.Переглянув доріжки на 7 вольт фактично нічого не подається можливо ви і праві генерується з цих 7 вольт 5 вольт.Якщо не вийде нічого після заміни конденсаторів по 3.3 вольта і 5 вольт одразу зголошуйтесь хто то візьметься відремонтувати бо мене потрохи вже трафляє від того тюнера.А які хоть ємкості кондюків відповідають за 3.3 вольта і 5?на мою думку 1000мф 25 вольт,але я точно не знаю

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version