Автор Тема: Не показують всі трансподери НТВ з 36  (Прочитано 2214 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній GMorgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть розібратись в чому причина . Антена 90, мотор, ОПЕНБОКС820 . На 36 пакет НТВ не показують всітрасподери, з данного пакету а сигнал є тільки на двох на 12322 і ще одному на 12322 сигнал 65-70 процентів , на другому трансподері коливаєть від 40-50, інші з данного пакету просто не дають сигнал або сигнал скачевід 0 до 30 процентів . В чому може бути причина ???? Пробував підключити інакший тюнер тоже саме відбувається.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #1 : 11:48:10, 15 Квітень 2007 »
Попробуй змінити полярізацію на протилежну на тих транспондерах що непоказують
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #2 : 11:57:22, 15 Квітень 2007 »
попробуй погратись з пластіной в конверторі
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 668
  • Рейтинг: +58/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #3 : 12:04:30, 15 Квітень 2007 »
голова потрібна з круговою поляризацією
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

Відсутній GMorgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #4 : 12:19:11, 15 Квітень 2007 »
Голова стоъть правильна така як потрібно з круговою поляризацією пробував міняти поляризацію і нічого не помагає мучусь вже від січня місяця . Колись місяць назад працювало більше трансподерів. А тепер тільки два . Можливо у когось таке було .
Допоможіть розібратись!!!!!

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #5 : 12:24:52, 15 Квітень 2007 »
А пластіну самі ставили , чи купляли конвертор з пластіной?
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній GMorgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #6 : 12:31:51, 15 Квітень 2007 »
Незнаю хлопцы прийшли поставили голову вроды без пластини голова.... а може ???? Якщо чесно то не знаю знаю що голова коштуэ 17 уе.

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #7 : 12:34:04, 15 Квітень 2007 »
ну то хай ті хлопці і розбираються!
раз ви заплатили такі гроші
The things you own they end up own you

Відсутній GMorgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #8 : 12:37:04, 15 Квітень 2007 »
Та це без питань що скажу щоб розібрались але просто самому цікаво що таке в чому може бути причина

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #9 : 12:47:20, 15 Квітень 2007 »
Зніміть конвертор і подивіться чи є пластіна,а тоді можна буде щось радити! Dirty вам дав правильну параду за такі гроші вони повині вам ностроїть
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній GMorgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #10 : 13:08:10, 15 Квітень 2007 »
Поки що дякую за поради всім.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #11 : 18:14:01, 15 Квітень 2007 »
В мене щось похожа проблема ,як у вас..якщо виникнуть якісь розуміння...напишіть..неохота ковирятись з антенною..складний дуже доступ..в мене на деяких частотах просто скаче сигнал..на деяких -зашкалює..хоча до цього було все ок..

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 668
  • Рейтинг: +58/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #12 : 18:58:36, 15 Квітень 2007 »
наводка може десь яка ???
телефон чи ще щось
у мене з юмс  така проблема поки не віднесу телефон на потрібну відстань скачки сигналу дуже значні
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #13 : 19:11:46, 15 Квітень 2007 »
Чомусь ні з того ні з сього впав сигнал на каналі наприклад ТНТ...це в моєї дочки самий самий канал..причому по рівню сигналу повинен йти нормально..а фактично повні скачки..до того йшов ідеально ж..просто перешив імідж на дбокс2...
Припустимо...деякі пакети йдуть нормально при рівні 54 одиниць по шкалі...на ТНТ -53-54 сгналу фактично нема по індикатору..але зі зривами щось дригається...це мене дуже здивувало..

Відсутній Zerg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +10/-0
Не показують всі трансподери НТВ з 36
« Відповідь #14 : 20:43:32, 15 Квітень 2007 »
Мав щось подібне , спробуйте просканувати повністю супутник в ручну.Можливо і у Вас збій в транспондерах.Для прикладу тут http://www.viaccessfree.info/showthread.php?t=292 моя проблема з ГЛОБО вирішена. Можливо допоможе.
SS2; GI s8120

 

Q-Sat HD+ та Проблеми зі звуком на HD каналах пакету НТВ

Автор OgirokРозділ Opticum HD X402, X403p, X4, X7

Відповідей: 2
Переглядів: 1421
Остання відповідь 18:40:47, 21 Липень 2011
від Ogirok
НТВ-Плюс оголосив запуск HDTV!

Автор vicРозділ Інші HD приймачі

Відповідей: 7
Переглядів: 1573
Остання відповідь 08:29:41, 15 Червень 2007
від vic
не бачить сігнал на деяких частотах НТВ+

Автор olegblack75Розділ Samsung DSR-9400

Відповідей: 2
Переглядів: 1352
Остання відповідь 17:09:16, 22 Березень 2009
від andre33
Продам карти НТВ+росія(040600)

Автор MxatРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 723
Остання відповідь 08:51:32, 19 Грудень 2013
від Mxat
Не скануються окремі канали НТВ+

Автор iv_dvojРозділ F-300, X-8x0

Відповідей: 3
Переглядів: 877
Остання відповідь 22:13:24, 06 Лютий 2010
від roger5000