Автор Тема: Проблема зі Strong 4125  (Прочитано 1968 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній pele8888

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблема зі Strong 4125
« : 16:16:55, 25 Січень 2009 »
Потрiбна допомога! Тюнер sTRONG 4125-S/N 630503..... проц STI5518MVB-X. flash intel TE28F800B3TA110  -1Mb. JTAG шнур вкоротив до 18см, оiр 100ом а 13pin 33ом.Проц бачить а флеш нi.Точнiше неможу стерти нiякими прогами.Потрiбно залити новий дамп.Може щось прорадите? А може в когось е готовий DEF пiд цю систему?

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #1 : 21:54:37, 25 Січень 2009 »
Помалюй його на біло поки ще сніг на вулиці

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #2 : 05:46:00, 26 Січень 2009 »
Тю Остап, я з свого буду робити Аріоноподібний... А ти помалюй.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #3 : 07:25:45, 26 Січень 2009 »
Потрiбна допомога! Тюнер sTRONG 4125-S/N 630503..... проц STI5518MVB-X. flash intel TE28F800B3TA110  -1Mb. JTAG шнур вкоротив до 18см, оiр 100ом а 13pin 33ом.Проц бачить а флеш нi.Точнiше неможу стерти нiякими прогами.Потрiбно залити новий дамп.Може щось прорадите? А може в когось е готовий DEF пiд цю систему?
А може її треба розблокувати і тією ж прогою залити дамп?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #4 : 08:58:28, 26 Січень 2009 »
Переглянь тут за необхідним.

Відсутній pele8888

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #5 : 20:16:47, 26 Січень 2009 »
Дякую за пораду, але там де я живу снігу вже нема.Да і проблему цим не зміниш. Залити можливо через JTAG. тому що не той дамп залив.проц бачить флеш також упізнае якої моделі і скільки важить а стерти неможе. А без стирання не прописуе,тому що бачить оболочку программи. Хто стикався з такими приколами відгукнітся, та порадьте щось. an24

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #6 : 22:18:07, 26 Січень 2009 »
Та ти не ображайся я теж часами такий непотріб пробую ремонтувати ось на днях привіз з дому Sagem під Полсат думав що з нього будуть люди а  прийдеться помалювати на біло  ca.,

Відсутній pele8888

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #7 : 23:46:45, 26 Січень 2009 »
Я не образливий. Унас пропонують малювати начорно і в річку глибоку.Але мушу щось робить, бо я запоров чужу річ, випадково.Я майстер не такий вже й давній, і з таким стикаюсь вперше.Хочу зрозуміти що не так робив, щоб у майбутньому скоріше вирішити проблему, або взагалі її передбачити і попередити. Ще нерозумію зовсім як DEF змінювати у проги щоб помилку зняти.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #8 : 08:53:25, 27 Січень 2009 »
Малювати на чорно звісно ж не поспішайте. Сам в свій час неодноразово реанімував дані приймачі після спроби прошивання конкордівськими пз. Якщо память не зраджує повинен усе відновлювалось тулзою по ком-порті.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #9 : 11:24:56, 27 Січень 2009 »
Дякую за пораду, але там де я живу снігу вже нема.Да і проблему цим не зміниш. Залити можливо через JTAG. тому що не той дамп залив.проц бачить флеш також упізнае якої моделі і скільки важить а стерти неможе. А без стирання не прописуе,тому що бачить оболочку программи. Хто стикався з такими приколами відгукнітся, та порадьте щось. an24
Якщо флешка не витирається повністю то їй гаплик-міняти треба.Сам недавно міняв на Самсунзі 9400-так вона стерлась десь з 5 разу,дамп теж записався,але скидала список каналів-заміна проблему ліквідувала.

Відсутній pele8888

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Проблема зі Strong 4125
« Відповідь #10 : 18:47:31, 27 Січень 2009 »
З флешкою не поспішатиму. Але якщо треба буде то поміняю. Незнаю як вона могла вмерти? Статики намагаюсь не створювати, техніки безпеки притримуюсь.Коли копіюю то загрузку повертае,  меню бачить, а ввести pin код  номожливо.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3254
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3957
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2695
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3576
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1326
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh