Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Як відновити зеркало тарілки?

<< < (2/3) > >>

Ogirok:
В роботі антени бере участь лише верхній шар металу. І якщо його захавала іржа - то не є гуд.

Всю площу фарбувати, чи не всю - яка різниця? Хіба зовнішній вигляд.
Розпилювачем або валиком фарбуйте. Перед тим незабудьте обезжирити поверхню.

дядя Міша:
Теж цінна порада.

nico2:
 DEKO LACK не кожний до речі,можна світло сіру а краще хром ,іншими можна зменшити рівень сигналу до 50ти процентів,по правилам для дзеркал використовуються радіопрозорі краски я колись шукав та марно наші знавці лаків та красок робили очі великі  перший раз таке почувши,хоча я їм навіть марки називав.

mayday10:
Доброго дня! Дзеркало антени починає іржавіти особливо в тому місці, де кріпляться болти. Питання - як захистити антену від корозії та іржі? Чи підходить фарба типу Hammerite чи інший якийсь замінник? ca.,

Android-80:

--- Цитата: mayday10 від 13:26:26, 20 Липня 2010 ---Доброго дня! Дзеркало антени починає іржавіти особливо в тому місці, де кріпляться болти. Питання - як захистити антену від корозії та іржі? Чи підходить фарба типу Hammerite чи інший якийсь замінник? ca.,

--- End quote ---
От чесно, мені смішно стало, коли перечитав дану тему від початку і до останнього повідомлення... А що ви хочите від тарілки(дзеркала) за 12-14 доларів??? Це смішно, бо виглядає так, що ви купили жигуля за 1000 $ і вкладаєте в нього ще 20 000$, щоб довести до ладу і приблизити до ауді чи фольксвагена, коли останнього з салону і нового можна купити за 25 000$ :2funny:
  Хіба важко одразу поставити тріакса за 35-40 баксів? На ньому можна нацарапати слово Х...Й і вона не ржавітиме, а харківську лишень варта трохи царапнути і через рік вона стане рижою. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version