Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Як відновити зеркало тарілки?

(1/3) > >>

дядя Міша:
По всій площі зеркала тарілки 1.20 виступили плями іржі.Мені радили почистити ці  місця від іржі ,потім нанести автомобільну краску DECO LACK, суто на ці  місця,а інші радять покрасити всю площу зеркала.Чи не вплине це на рівень сигналу?Якщо не зможете відповісти то дайте посилання, де шукати.

M1sha:
1.Можете зовсім їх не чистити, не фарбувати, а просто замазати  автомовілем-стоятеме роки, на рівень не вплива, перевірено. 2.Обережно зачистити, зафарбувати автолаком, корабельним лаком, без пігментів, прозорим. На   залізо треба б ще грунт, а то не буде довго стояти , через рік-два знову корозія. Коли маєте  фарбу з пігментами, то  для перевірки чи підходить  дана  фарба  для  зеркала нанесіть  шар фарби на папір, полієтилен та  помістіть перед конвертором, як рівень сигналу не зменьшується, або зменьшується на 1-2% (це ще від  товщини фарби  залежить) ,   то фарба підходящя.Шар  повинен мати мінімальну товщину.А найкраще  мовіль, всю намастити, розтерти добряче, місця де корозія пішла під  фарбу зачистити.На Харківських антенах  може бути таке, навіть на нових, пофарбована, а під фарбою  іржа.

Yaro:
Фарба HAMMERITE. Дорога, як холєра, але якщо треба...прямо на іржу, можна поверхню і почистити, то все рівно.Вода і прочая більше там не сплять.

Jurasic.UA:
В мене було те саме.Діаметр антени теж 1.20.Тарілку покрасив на місцях корозії балончиком DEKO LACK,обробивши перед тим рідиною для зняття іржі.Вже десь 3 роки без проблем.

дядя Міша:
Дорогий варіант від Yaro для мене не приемливий\краще купити нову тарілку\,інші варіанти заслуговують уваги.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version