Приймачі DVB-S/S2 > Samsung
Samsung S300: невже все так глухо ?
cheater2:
Друже звідки ти - про що ти шепчеш???які карти - карти дивляться одиниці)))у нас в черкаській області якщо і дивляться плюси то тільки через шару)))
sergeny:
Незрозумів.Якщо це до мене то я з хмельницької області (не з африки :2funny:)
І є у мене два клієнта з розряду оттих одиниць І дивляться вони офіційно на оупенах,причому у кожного картка розшарена ще на 2 тюнера.І для тих хто в танкови ще раз пояснюю.Коли плюсаті зробили всім подарок у них теж перестало показувати,і звісно що пішов напряг в мою сторону.От тоді то я і запіхнув картку в старий гнусмас - атам працює...І ще довго їм пояснював чому я їм поставив оупени...
cheater2:
ООО ТО ти модний аж 2 клієнти - а в мене близько сотні дивляться через шару і ніхто не ображається а десь 70 % з них є щасливими володарями опенів)))))хм...як кажуть х гімна пулю не зліпиш))))
caxa:
--- Цитата: cheater2 від 21:23:57, 07 Жовтня 2009 ---ООО ТО ти модний аж 2 клієнти - а в мене близько сотні дивляться через шару і ніхто не ображається а десь 70 % з них є щасливими володарями опенів)))))хм...як кажуть х гімна пулю не зліпиш))))
--- End quote ---
Кількістю кліентів рекомендую вихвалятись в налоговій там оцінюють пристойніше :-Р
sergeny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Про шаріка я мови неведу,теж є клієнти...
Але на державну квартиру шуріка невцепиш...Там тільки ОФ
Навігація
Go to full version