Приймачі DVB-S/S2 > Samsung

Samsung S300: невже все так глухо ?

<< < (8/10) > >>

Android-80:

--- Цитата: viktor 1968 від 11:14:39, 03 Жовтня 2009 ---Ох уже цей Бізнес.А що відповідати людям?

--- End quote ---
Щось не зрозумів? Вам щось не подобається? Яким людям, тим,що хтось поставив дану ланку тюнерів, заробив грошей і пропав? Ну то зверніться безпосередньо до програмістів Самсунг, або до білоруса Sidda :2funny: Якби я був крутим програмістом і зміг за пару днів зробити емуль до того ж S300, то фіг би я задарма його виклав в неті!!! Я би продав його мінімум за 2000-3000$ певним людям,які би в свою чергу теж перепродали його і заробили би теж на цьому.

ЗІ. Я не крутий програміст, а аматор даної справи, який трохи це вивчав і має трішки вільного часу, щоб зробити приємність багатьом людям, які це потребують. Про перші результати доповім і якщо все вийде так, як я планую, то всю свою роботу викладу на даному форумі безкоштовно, без жодної комерції!!!

sergeny:
Ну я ставив.І непропав нікуди.Просто на той час ще тюнерів з єму небуло.Потім зявились оупени(аріоноподібні),а потім "поляки"...
 Так що готовий заплатити за 300й

cheater2:
Давай друже - працюй, я також не відмовлюсь перекинути тобі якусь суму на твій кошельочок - уж дуже багато установщиків понапарювали цього вибачте лайна!!!а те що хтось каже що не було нічого - а хюмакси????я за 10 років свого досвіду установщика поставив лише 3 штуки цих диво апаратів!!!

sergeny:
Ну чому це лайно.Люди після 300х плюються на глобіки та оупени.Тимбільше коли почались приколи в плюсатих картки непрацювали ні на оупени,глобіки,голдени,техносати а на гнусмасах безпроблем!І ще одне .Скільки їх неставив фону небуло ніколи.А от всі вищеперечислені нема нема а на якомусь телевізорі такий фон!!! Особливо на тих же гнусмасах.
 про ремонт я знаю,але ідеального нічого немає нажаль.

Остап:

--- Цитата: Android-80 від 14:14:11, 03 Жовтня 2009 ---
--- Цитата: viktor 1968 від 11:14:39, 03 Жовтня 2009 ---Ох уже цей Бізнес.А що відповідати людям?

--- End quote ---
Щось не зрозумів? Вам щось не подобається? Яким людям, тим,що хтось поставив дану ланку тюнерів, заробив грошей і пропав? Ну то зверніться безпосередньо до програмістів Самсунг, або до білоруса Sidda :2funny: Якби я був крутим програмістом і зміг за пару днів зробити емуль до того ж S300, то фіг би я задарма його виклав в неті!!! Я би продав його мінімум за 2000-3000$ певним людям,які би в свою чергу теж перепродали його і заробили би теж на цьому.

ЗІ. Я не крутий програміст, а аматор даної справи, який трохи це вивчав і має трішки вільного часу, щоб зробити приємність багатьом людям, які це потребують. Про перші результати доповім і якщо все вийде так, як я планую, то всю свою роботу викладу на даному форумі безкоштовно, без жодної комерції!!!

--- End quote ---
А ти крутий чувак чекаєм на результати твоєї плідної роботи (за даром) але боюсь що закінчиться як завжди-НІЧИМ!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version