Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
radioham:
--- Цитата: remax від 10:12:40, 05 Жовтня 2008 ---На 90гр. - 60-70%, на 75гр. - 50-60%. Маловато, але ліпше, ніж нічого.
--- End quote ---
% - в яких папугах??? (тюнер)
remax:
На мойому ОПЕН Боксі 1800... Тільки не кажіть знову що це за тюнер, таких не буває -Є! Вже 2 роки працюю з ним!
apafioz:
Шановні добрий день!
Я проживаю в дніпропетровській обл.
В мене стоїть антена на Сіріус Амос,Хотбьорт! Хочу поставити окремо таріль на 75. Ч и є в когось фото цих двох антен щоб я наглядно подивився, як вони стоять одна одній! Сам тарілки наразу не ставив!
Дякую за допомогу! *-P
Слава Україні *-P
Andrey Kulish:
потрібно на 75 градусів направити вліво зеркало від тої що в тебе стоїть якщо дивитися на встановлену антену ззаду, сьогодні повернусь додому і зроблю фото та викладу. а взагалі вліво на 75 градусів та ближче до землі (до горизонту). сам живу в дніпропетровській області так що земляк допоможу
apafioz:
--- Цитата: Andrey Kulish від 05:10:06, 12 Листопада 2008 ---потрібно на 75 градусів направити вліво зеркало від тої що в тебе стоїть якщо дивитися на встановлену антену ззаду, сьогодні повернусь додому і зроблю фото та викладу. а взагалі вліво на 75 градусів та ближче до землі (до горизонту). сам живу в дніпропетровській області так що земляк допоможу
--- End quote ---
Дякую *-P чекатиму з нетерпінням, і будьласка з різних ракурсів!
*-I
Навігація
Go to full version