Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
ekstrim_hx:
--- Цитата: hmura від 10:38:38, 27 Листопада 2010 ---Тернопiльська обл. Харків 95
--- End quote ---
якщо не секрет яким тюнером настроювали? доречі це питання до усіх профі цього сайту чим саме легше настроювати :)
carder:
Ну це вже як для кого, для мене байдуже який то ресивер, чи сат-файдер головне все в навичках. А якщо ви починаю-чий то беріть рес який миттєво підхоплює сигнал наприклад Опен 300.
ekstrim_hx:
--- Цитата: carder від 16:23:28, 27 Листопада 2010 ---Ну це вже як для кого, для мене байдуже який то ресивер, чи сат-файдер головне все в навичках. А якщо ви починаю-чий то беріть рес який миттєво підхоплює сигнал наприклад Опен 300.
--- End quote ---
я пробував на ортоні 9600HD то просто ужас нічого не получалось, потім спробував на глобіку 4000с то не до порівняння, одна проблема мпек 4 і х264 він не бачить, так наприклад шукати росію на 40 градусі проблематично
hmura:
--- Цитата: ekstrim_hx від 15:31:21, 27 Листопада 2010 ---
--- Цитата: hmura від 10:38:38, 27 Листопада 2010 ---Тернопiльська обл. Харків 95
--- End quote ---
якщо не секрет яким тюнером настроювали? доречі це питання до усіх профі цього сайту чим саме легше настроювати :)
--- End quote ---
Я же вище написав Ferguson Ariva 200 бо потрiбно було пiймати DVB-S2
А так я би використовував OpenBox F300 просто було в падло йти за iншим приймачем :2funny:
А так то кожен приймач показує рiвень сигналу в своїх "папугаях" , тому я на це не звертаю увагу просто виставляю по максимому
По опену звичайно зручнiше налаштовувати нiж на Аpiвi i я думаю , що сигнал по опену буде нижчий нiж на Арiвi, Якщо хочеш то зроблю замiр опеном i вiдпишу ca.,
Sergiu AUDI:
Особисто мені усеодно, чим настроювати, основне усе робити поволі і не нервуватися, тоді усе обов`язково получиться.
Навігація
Go to full version