Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
Denja:
На телефоні збоку вигляд змазався, вийшло тільки це фото. Доречі, який макс. сигнал на 90 градусі, при 1.2 антені ?
Ігор Горбусь:
Сигнал слабоватий на 90-му при такій розкладці головки , у мене колись стояло так то в погану погоду щолкало . Зараз у мене стоїть окрема антена на 90-тий градус і працює нормально .
Denja:
--- Цитата: Ігор Горбусь;4451 ---Сигнал слабоватий на 90-му при такій розкладці головки , у мене колись стояло так то в погану погоду щолкало . Зараз у мене стоїть окрема антена на 90-тий градус і працює нормально .
--- End quote ---
Та це само-собою. Просто цікаво в такій комбінації рівень сигналу в нашому регіоні. Сьогодні ось були хмари великі, сигнал рвало.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Denja;4453 ---Та це само-собою. Просто цікаво в такій комбінації рівень сигналу в нашому регіоні. Сьогодні ось були хмари великі, сигнал рвало.
--- End quote ---
У мене на окремій тарілці і головка по центру стоїть , такщо у мене показує нормально . Тим більше кожен тюнер показує рівень сигналу по різному . Мені здається що вони у тебе трошка замало нахилені , особливо 90-ностий , але це фото і я невпевнений . А може і ні .
Denja:
З окремою все ясно (доречі це 1.2 ? Який сигнал ?) Тюнер - напевно візьмем опенбокс типу 800, або 300. Для прикладу в опені на цій антені - 29, глобо - 43.
На рахунок головок- здається, там 1 мм. + - і сигналу нема...
Навігація
Go to full version