Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
NAZAR:
тарілка повинна бути направлена набагато нижче,ніж на АВС.Приміром у нашій місцевості ямал чудово ловиться на 0,85.Так от якщо на АВС вона стоїть майже вертикально,то на ямал переставляю кріплення і різниця між вертикаллю і нижнім бортом тарілки десь 13,5 см.У вас повинно бути ще нижче.Може в кого знайомих є мотор,хай крутнуть на ямал і глянь кут нахилу.А навіщо таку гергелю(120) вішати? невже харьковчанка 0,95 не потяне?
sergeny:
NAZAR на рахунок мотора ви неправі.Там кут буде нетакий.
Ось мої дві на ямал.перша на ку друга прямофокус на С.
Думаю по відношенню до стіни буде видно кут нахилу,хоча вважаю що remax правий - треба переносити таріль
Остап:
--- Цитата: NAZAR від 20:11:54, 25 Листопада 2009 ---тарілка повинна бути направлена набагато нижче,ніж на АВС.Приміром у нашій місцевості ямал чудово ловиться на 0,85.Так от якщо на АВС вона стоїть майже вертикально,то на ямал переставляю кріплення і різниця між вертикаллю і нижнім бортом тарілки десь 13,5 см.У вас повинно бути ще нижче.Може в кого знайомих є мотор,хай крутнуть на ямал і глянь кут нахилу.А навіщо таку гергелю(120) вішати? невже харьковчанка 0,95 не потяне?
--- End quote ---
Думаю що меншу ніж 1.20 не варто ставити бо запас на погану погоду треба врахувати а щодо кута нахилу то 75 в нашій місцевості тільки з повернутим крабом інакше не спіймати
Sergiu AUDI:
Хлопці, якщо можна, викладіть хто небудь фото окремої тарілки на Ямал, по відношенню до окремої на АБС,буду дуже вдячний .
bv:
викладаю тобі фото своїх окремих антен у верху на АВС у низу на Ямал на (КU) будь уважний є ще і на (С) бере десь 10 FTA каналів ямал вона трохи повина бути нахилина в землю ... Удачі .. Пробуй
Навігація
Go to full version