Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (5/21) > >>

VictorZ!:
І, до речі, перепрошуючи за офтоп, повинен сказати, що підробка може бути не гірша за оригінал, адже бачив папір з китайського заводу, сертифікованого по ISO 9001 ( !!! ) на випуск тюнерів опенфокс4100( вроді) і ще там чогось- не памятаю вже- тому що частина все одно повинна завозитись легально, а решта-  як пощастить  :-Р   Та зрештою і видно, коли відкриєш кришку тюнера, що не на коліні його було зпаяно...  Якість зборки висока.А ціна, я думаю, визначається співвідношенням між офіційно/ нелегально завезеним товаром, адже собівартість цих двох видів товару однакова !

him:
Підкажіть а є у підробок вихід 12вольт хто скаже????якщо нема чі плануєцця може хто що чув... ca.,

rpk:
12в там нема, та й в софті непередбачено використовувати перемикач 0-12в.
Якщо в підробки  додадуть 0-12в та ще напишуть софт - який би добре працював
ЦЕ СУПЕР - МРІЇ      бо мріяти не заборонено .
та ще 2 роки гарантії від СС це ж не жарт, але за подвійну ціну  *-Y

slavon:
То які проблеми купуйте дешеві підробки та заливайте останє ПО від Сат Сістемс !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

-sat-fan-:

--- Цитата: slavon від 08:04:03, 25 Лютого 2009 ---То які проблеми купуйте дешеві підробки та заливайте останє ПО від Сат Сістемс !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

--- End quote ---

Після того як я мав мороку з оригіналами цього бренда я б ніколи не придбав цього барахла, що б вони там далі не випускали. Ця торгова марка мені вже обридла.  9_4  >:(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version