Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (3/21) > >>

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Android-80 від 17:13:40, 28 Грудня 2008 ---Ось зараз дуже актуальним питанням є кидок зі сторони сат сістемс тим, хто придбав нещодавно 800-ту серію. Добре проїхали. Зараз ніби все нормально бо є 500-та та 700-та серії, підробок яких ще нема .......

--- End quote ---

Як то підробок нема ? *fack* Є - і то наглі !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ось наприклад скажіть мені назву цього тюнера ....

Ігор Горбусь:
Так що скоро і ця лінійка зійде з колії !!!

Android-80:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 05:46:09, 30 Грудня 2008 ---Як то підробок нема ? *fack* Є - і то наглі !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ось наприклад скажіть мені назву цього тюнера ....

--- End quote ---
Ігорко, таких "безіменних апаратів" є чимало... І можливо, що це може бути оригінал з того ж заводу, де клепають тюнера для сат сістемс. А мій пацієнт всеж з "родословною" ;D під прендом опенбокса :2funny: Якщо тобі не в западло, то вскрий свій апарат і виклади фотки зсередини. ;)

andrey:
до чого все таки ми вже докотимося... підробляють медикаменти...тюнера... і все інше... як шо вони сат системс побачать й перестануть знову робити нові софти шо люди тоді скажуть вам установщикам (обіцяли шо буде все окей ) а тут така фігня получається... так само  купив мій батько 820 і толку з того...

Razvedka:
якраз МИ не котимся, ми робим свою роботу і в цій ситуації ніякого впливу не маємо, окрім як не купувати підробки на опті. Можна закликати установщиків принципово не купувати підробки. Спробуйте, може хлопці прислухаються... А може Вас СатСистем почують і зі свого боку знизять ціну, чи ще якусь замануху придумають. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version