Технічний відділ > Різні технічні рішення
Як обдурити Електронний лічильник?
ioan:
От якраз тут і ніхто заповідей невідміняє.Бо він злодій украв державою (тобіш нами людьми зроблене) а ми просто берем назад своє а державі можна і платити ту копійку шо вартувала електроенергія ,а не в сімдесят раз дорожче .Нам взагалі з тою кількістю атомних станцій електроенерія малаб бути найдешевша ну і де ж вона? От біля мене ідуть дві лінії по 750 тис вольт.І куди ? Одна аж в сонячній італіїї кінчається.Так шо Чоловіче не путай грішне з праведним.
NAZAR:
--- Цитата: ioan від 07:21:52, 12 Січня 2009 --- підприємцеві майже 70
--- End quote ---
Не 70 а 76 з НДС.З мене так беруть.
Android-80:
--- Цитата: NAZAR від 19:06:33, 12 Січня 2009 ---Не 70 а 76 з НДС.З мене так беруть.
--- End quote ---
В кожній області свої тарифи, так само як місцеві податки. В нас(Тернопільська область 72 коп. вже з врахованим ПДВ)
АЛИНА ГУМИНИЧЕНКО:
Сучасн1 л1чильники ,в точу числ1 1 електронн1, нелюблять ВИСОКИХ ЧАСТОТ . тому якщо споживати електро енерг1ю 1мпульсами ВЧ то л1чильник буде рахувати неб1льше 25 в1дсотк1в в1д спожитого. в 1нтернет1 е багато схем для цього . одна проблема ! що вс1 вони п1дходять т1льки для нагр1вних елемент1в,як1 невибаглив1 бо частоти та форми синусо1ди. В 1нтернет1 е також отис та схеми "ГЕНЕРАТОРА РЕАКТИВНО1 ЕНЕРГ11" якщо 11 виробити 1 1мпортувати в електормережу то також вдасця зменшити нарахування л1чильника до 75 % .
SashaTv:
До схем,генераторів тощо відношуся скептично.Навіть якщо якась приблуда існує-то в неті її небуде.
Навігація
Go to full version