Технічний відділ > Різні технічні рішення

Як обдурити Електронний лічильник?

<< < (3/15) > >>

NAZAR:
Якщо є можливість запломбувати лічильник-можна поміняти кварц в ньому. там стоїть на 3,59 мГц.пропорційно зменшенню тактової частоти зменшується й облік.

stepan_kv:
Ну а потім дивуєтесь, чому при владі одні злодіїї. Який електорат, так і влада :2funny:

slavon:
Не бачу в тому нічого дивного - влада нас дурить постійно, то чуму б не обдурити її ????? !!!  :2funny: :2funny: :2funny: ca., ca., ca.,

ioan:
Я майже 15 років пропрацював в цій сфері і завжди негативно відносився до всяких крадіжок.Але своє відношення поміняв.І є на то причина.Скажіт мені чому з одного і того самого стовпа дядькові світло коштує 25 копійок а підприємцеві майже 70 ? Обленерго приватизували злодіїї ,а що вони до цьго приложили? Держава побудувала  а тепер собі привласнив і то моє?! А що далі робиться в плані безпеки чи якості тої самої електроенергії ? А нічого .Тільки контроль і облік ,бо злодій в першу чергу боїться щоб в него не вкрали. А лінії як були погані так і лишились ,Стовпи міняють у випадку коли він сам впаде або хтось зіб"є. А загляньте в любу щитову там просто жах і нема ніяких інспекцій.Зато хай попробує любий підприємець не зробить протоколу замуру опору і зазамлення -відразу штраф і то мусиш робити кожен рік.А підключення що вам зараз обійдеться? Одним словом не все тут гладко і якшо вдасться вам поцупити в злодія пару кіловат то небачу в тому ніякого гріха

zigzag:
" і якшо вдасться вам поцупити в злодія пару кіловат то небачу в тому ніякого гріха"

Я хіба 10 Божих заповідей відмінмли?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version