Автор Тема: Golden Interstar руцями biss  (Прочитано 4714 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній hunterelect

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +1/-0
Golden Interstar руцями biss
« : 14:10:13, 07 Листопад 2008 »
Недавно вирішив-таки ввести ключики на СТС і Домашній з 75 і 90. Перебрав всі варіанти і ось що відмітив:
 1) при введенні ключів по "меню+красная кнопка" - вони не запам'ятовуються;
 2) при "Меню+синяя кнопка" і в обох рядках один і той же ключ - запам'ятовується нижній.
 Та зате знайшов варіант, по якому вони запам'ятовуються:
 а) "меню+синяя кнопка" - вводимо ключ (двічі один і той же ключ в обох рядках)
 б) виходимо
 в) "меню+красная кнопка" ще раз ключ
 г) виходимо і чекаємо пару хвилин.
 Все. З цієї миті канал кажет і ключ запам'ятовується.
 Через "0" чоту не вийшло у мене...
 Може комуто стати в нагоді.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #1 : 16:36:40, 24 Жовтень 2009 »
не можу ввести к"юч на НТН, інтер каже що не так роблю Vic

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #2 : 16:43:32, 24 Жовтень 2009 »
не можу ввести к"юч на НТН, інтер каже що не так роблю Vic
Так він відкритий(НТН) :2funny:

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #3 : 19:02:01, 24 Жовтень 2009 »
не можу ввести к"юч на НТН, інтер каже що не так роблю Vic
Встаешь на канал, меню-червона кнопка-ключ-done
Enjoy :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +187/-20
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #4 : 19:18:34, 24 Жовтень 2009 »
Як писалось вище деколи таким макаром ключ нетримає.Завжди ввожу через"0", а після дочікуюсь на каналі щоб ключ "привязався"

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #5 : 19:24:13, 24 Жовтень 2009 »
Тримає...Як що дочекаешься :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +187/-20
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #6 : 19:29:21, 24 Жовтень 2009 »
не можу ввести к"юч на НТН, інтер каже що не так роблю Vic
Так він відкритий(НТН) :2funny:
А що НТН уже відкрили ?????
ту Арчи
Забиваєм ключ через меню... канал включаетьсчя, зійшов з канала-став наза -непоказує.Що треба дочикатись??? Тобто за перший раз непривязується???

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #7 : 20:13:35, 24 Жовтень 2009 »
Цитувати
А що НТН уже відкрили ?????
Тимчасово ФТА :)
Цитувати
Тобто за перший раз непривязується???
На Гісклубе про цю бяку писали, пробуй другий раз. Все залежить від горбатого софта. А горбаті вони всі по своєму :2funny: На жаль мені перевірити нема на чому, другий рік як без Інтерстара.Я пам'ятаю, що якщо ключ не запам'ятовувався, то за допомогою редактора закидав і забував про проблему.
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній andrey.sat-master

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +0/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #8 : 05:04:39, 25 Жовтень 2009 »
Zitru kanal ta po novomy vidskanyi i vvedu klyuch.
4W+4.8E+13E+19.2E+36E+39E+75E, OPENBOX X-800, X-730PVR

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +187/-20
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #9 : 06:23:13, 25 Жовтень 2009 »
Та нічого нетреба стирати.Через "0" завжди все працювало і працює.У самого 8001,тай поставив і обслуговую їх я.Так що досвід є.

Відсутній dussik73

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #10 : 18:26:51, 09 Листопад 2009 »
GI S770 проблема с бис. меню красная или инфо 0, запускает на 1секунду. Ключи вводил 1000 раз. Такое встречаю впервые.В чем проблема?

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #11 : 20:40:41, 09 Листопад 2009 »
Читай вище. І правила форуму теж-мова форуму-українська :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #12 : 16:32:05, 03 Січень 2010 »
Хто пояснить в чім річ  , чи яку софтину тра використовувати для GiS 8001Premium, ніяк не можу впоратись з BISSом,  додаєш к**ч на Інтер , Київ, то Тет мовчить, меню +червона  а там к**ч від інтера висить, як нормально запустити BISS  , чи мо файл кл*чів в кого є.  Vic

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #13 : 16:49:02, 03 Січень 2010 »
При чому тут червона кнопка..?
Ключі на гольден 8001 вводяться натиснувши кнопку "0", а потім пін.., після чого появляється меню ключів..
знаходимо "бісс" потім натиснувшм "Ок" можна перейти вниз для редагування..
Пару зауважень: спочатку подивіться та запишіть на папері який формат ключів, потім для того щоб "біси" відкривалися швидше повитирайте всі лишні..! які Вам не потрібно, тоді більш-менш нормально відкриваються канали (затримка мін)..
Удачі!
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Golden Interstar руцями biss
« Відповідь #14 : 17:11:39, 03 Січень 2010 »
Пару зауважень: спочатку подивіться та запишіть на папері який формат ключів,
як зрозуміти формат ......все так і робив і через "0" + пін і зайві видаляв і редактором видаляв, все одно працює 2 канали (на вибір), далі діло не, йде мо треба щоразу провайдера вказувати не тільки кл*ч.

 

Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3553
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як вводити ключі Biss?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 4688
Остання відповідь 11:29:46, 01 Березень 2007
від Geopard
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 19737
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
Tiger X80 HD - прошивка, список каналів, ключі, biss

Автор SERS3333Розділ Tiger

Відповідей: 31
Переглядів: 28736
Остання відповідь 21:47:19, 01 Листопад 2019
від sergej66
Globo KR 220.Три канали BISS на одному TP.

Автор oleg_lezhaРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 1
Переглядів: 2016
Остання відповідь 09:23:42, 03 Вересень 2010
від zloj vitos