Автор Тема: Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт  (Прочитано 1450 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Прийшов в ремонт тюнер: через Jtag шиється повністю без помилок, працює нормально, але не шиється через ком-порт. Ком-порт на транзисторах. Відкрив такий самий тюнер, провірив транзистори і порівняв напруги на них при підключеному ком-порті. Все ідентичне. Все продзвонив до 197 і 200 ніг проца. Єдине, що відрізняється - це маркування на транзисторах: на неробочому - Q202 - 2А , Q201 - 1АМ, а на робочому - Q202 - t06, Q201 - t04. Може хтось зустрічався з такою проблемою ?

Відсутній savsav

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 670
  • Рейтинг: +510/-26
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #1 : 07:03:45, 30 Жовтень 2008 »
 Треба дуже короткий шнур до 10см,потім буде шитися на стандартний,як що це перша його перешивка...
Pioneer1430,Ferguson Ariva100HD,OpenBox X800,
Power Sky(Arion),Euro Sky3023,
Globo4100c,Globo5000,Philips6010,Nokia D-Box1,
1,2M 60*E - 15*W. Львів.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #2 : 07:17:29, 30 Жовтень 2008 »
Q202 - 2А , Q201 - 1АМ, а на робочому - Q202 - t06, Q201 - t04.

Перша сугестія - спробуй залити в неробочий тюнер ту саму прошиву, що є в робочому.
Друга - можливий варіант, що транзистори стоять не тієї провідності, яка потрібна, то визнач на робочому тип провідності (один буде прямий, другий - зворотній) і порівняй з провідністю на робочих. Я розумію, що і тут можна пролетіти, типу всі напруги там і тут співпадають, але хто його знає?
Третя - там, біля тих транзисторів, стоїть (або ж повинен бути) один електролітичний конденсатор, так просто його заміни на робочий.
Четверта - перевір якість напруги, якою запитані ті транзистори в неробочому тюнері, відповідно перевір блок живлення.

Поки що більше пропозицій нема :) 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #3 : 08:02:01, 30 Жовтень 2008 »
мова йде про такий короткий нуль-модемний кабель ??? Провідність транзисторів провірив - все співпадає. Електроліт зараз поміняю.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #4 : 08:29:34, 30 Жовтень 2008 »
Треба дуже короткий шнур до 10см,потім буде шитися на стандартний,як що це перша його перешивка...

Можливо. Щоб не мати таких ситуацій, зробіть собі шнурок з 2-ма жилами всередині, третя - екран зверху. А ще не полінуйтеся кинути дріт між корпусами тюнера і компа.
Я маю такий-от шнур - не було ще в мене тюнера, котрий би не шився по СОМ-порту, якщо останній справний і все, що потрібне для його роботи, в нормі.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #5 : 19:15:41, 30 Жовтень 2008 »
Зібрав ком-порт окремо на МАХ 232 "на коліні". Все працює, шиє на ура, а от через свій порт тюнер далі не шиється. Завтра попробую переробити на планарному максі, а транзистори викину. Про результат відпишу. Але причина залишається всеодно невизначеною.

Відсутній igor30

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #6 : 17:07:16, 04 Листопад 2008 »
У мене був такий випадок.Вилiковалось перешивкою спочатку каналiв,а потiм софту.В iншому випадку пiсля переустановки Windows  *-G *-Gперестали прошиватись тiльки Опенбокси,всi iншi тюнери шиються нормально.Допомiг перехiдник USB-COM

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #7 : 07:49:43, 07 Листопад 2008 »
почав нормально шитися ,коли забрав діод D201.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #8 : 08:35:19, 07 Листопад 2008 »
почав нормально шитися ,коли забрав діод D201.

Та вже скажи, де той діод стоїть, щоб інші теж знали. Десь недалеко від того порта на транзисторах, по ланці живлення? Чи якось інакше включений?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #9 : 10:26:16, 07 Листопад 2008 »
Їх два однакових вряд відразу біля компорта.Випаяв цей що блище до нього(до компорта).
Таким чином вирішив проблему вже з двома тюнерами.

Але мінінгіти ще не закінчились. Попав до мене ще один такий тюнер, в якому проблема (але вже іншого типу) з прошивкою через ком-порт: заливка софта починається нормально, доходить до 100%, а псля цього проходить більше ніж 120 сек (а завжди десь 68 - 70сек.) на табло горить "0" і прога пише "Ресивер не отвечает". Підключав свій девайс на МАХ 232 - не помогло, флеш кілька разів міняв, міняв живлення, проц прогрівав, міняв ще й кварц, все обдивився - ніби нічого, а через Jtag - все ОК *oohaa* при чому різними прогами  :o. Які будуть думки ?

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #10 : 07:02:26, 08 Листопад 2008 »
Ау!!! Люди відгукніться!!! an24

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #11 : 07:15:36, 08 Листопад 2008 »
Ау!!! Люди відгукніться!!! an24

На мою думку, барахлить RAM-пам"ять, міняти.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #12 : 07:57:52, 08 Листопад 2008 »
Ау!!! Люди відгукніться!!! an24
Старше прошивки ніж 5.38 в підробки не пхаю, бо колись мав аналогічну ситуацію як в тебе. Заливав 5.41 і тюнер не відповідав(висів 0 на табло). Хоча все залежить від підробки...

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #13 : 08:43:25, 08 Листопад 2008 »
зараз попробую поміняти RAM-пам"ять,а на рахунок версії прошивки - в такі підробки в мене 5.41 лягала без проблем.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Openbox X-800 новий, підробка. Не шиється через COM-порт
« Відповідь #14 : 13:13:35, 08 Листопад 2008 »
Проблему вирішено-допомогла заміна RAM-пам"яті.Дякую ca.,

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58353
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2805
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 4636
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7334
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 33250
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan