Автор Тема: ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.  (Прочитано 1449 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nazarenko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +0/-7
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« : 12:19:20, 06 Жовтень 2008 »
Проблема в тому,що після перешивання залив софт від фер..$B6825POLARINC.....а тепер неможу набрати код 74620.....кажуть що він міняється
dreambox 500

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #1 : 14:40:58, 06 Жовтень 2008 »
То переший другим софтом.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #2 : 16:44:15, 06 Жовтень 2008 »
То переший другим софтом.

Порада добра, але питання в тому, чи зможе nazarenko перешити тюнер ?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній nazarenko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +0/-7
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #3 : 18:30:39, 06 Жовтень 2008 »
Я перишавав AUTOARIONER а тепер неможу зробити конект бо ненабираеться код
dreambox 500

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #4 : 20:40:13, 06 Жовтень 2008 »
Я перишавав AUTOARIONER а тепер неможу зробити конект бо ненабираеться код
В меню тюнера подивись на загрузчик і в програмі AUC_HEdit v0.95 зміни шапку прошивки відповідно до твого загрузчика. Після чого нова прошивка зі зміненою шапкою легко,без коду 74620, залізе до твого апарату прогою Arioner_UA.
  Всі необхіні програми вище описані мною, знайдеш тут: http://sat-ukraine.info/index.php?topic=80.0

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #5 : 07:06:10, 07 Жовтень 2008 »
Згоден з тобою,Віктор.Я особисто користуюсь dz_arion_loader_version2_all(загрузчик boot,софту,ключів,каналів) в якому не потрібно нічого правити-він сам усе робить.Раніше користувався і Автоаріонером і аріонером-то все марна трата часу-а цим заливається все(звичайно якщо boot 20.1).А в nazarenko скоріше всього стоїть старіший і його потрібно змінити.Напиши системну інформацію,так швидше тобі допоможуть.

Відсутній nazarenko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +0/-7
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #6 : 19:38:59, 07 Жовтень 2008 »
Всім привіт програма AUC_HEdit v0.95 пише lost 1,а програма dz_arion_loader_version2_all.zip всерівно хоче 74620((((((((((((((
Бут перешив на 20.1 програмою dz_arion_loader_version2_all.zip
SOFTWARE VERSION $6825POlarinc
DataBase Version 00008209
От це у мене тепер у тюнері
dreambox 500

Відсутній nazarenko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +0/-7
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #7 : 19:39:56, 07 Жовтень 2008 »
А boot version 0020.1(TSR S150EC)
dreambox 500

Відсутній nazarenko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +0/-7
ОПЕНБОКС Ф100 - НЕ МОЖУ ПЕРЕШИТИ.
« Відповідь #8 : 19:59:51, 07 Жовтень 2008 »
 *-< *-< ВСІМ ВЕЛИКЕ СПАСИБІ......ВИБАЧАЙТЕ НОВИЧКА....ВСЕ ЗРОБИВ dz_arion_loader_version2_all.zip------------УРА УРА УРА *-P
dreambox 500

 

Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1645
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

Автор slavonРозділ Openbox

Відповідей: 83
Переглядів: 14249
Остання відповідь 18:30:16, 22 Жовтень 2010
від Арчи®
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1732
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1726
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Опен X 800 не можу залити список каналів Победітом

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 7
Переглядів: 2748
Остання відповідь 06:05:53, 17 Лютий 2017
від slavon