Приймачі DVB-S2 (sh4) > IpBox HD
Ip Box 900HD
Avenir:
От ганяю цей апарат вже пару днів...Що сказати...враження з протиріччями. Після мого дріма 600 і швидкості його роботи, дуже важко привикнути до задумливості айпібокса. Софт кинув самий свіжий, але враження від нього не дуже...прийдеться чекати енігму яка вирішить всі проблеми. Зформувати фаворитний список без компа дуже геморно, а папки посортувати взагалі неможливо. ХД канали на плазмі йдуть відмінно, звичайні трохи гірше (на рівні дріма 600 і т.д.) Незручно коли в списку каналів відразу не виводяться ЕПГ шоб бачити шо де йде. Медіаплеєр працює на ура, причому читає і з флешок і з зовнішніх вінчестерів. В роботі стабільний...зависань не спостерігав. Шара йде без проблем.
Є надія шо софт на базі енігми позбавить від всіх незручностей. mog
Dirty:
просвіти нас темних чим енігма краща ніж 8340?
tosat:
Думаю, що "енігма" краща тією ж швидкістю роботи, як у Дріма, а також зручністю в користуванні (те ж саме ЕПГ).
То Avenir: і сформувати фаворити і посортувати папки без компа не проблема - все це в софті тьюнера передбачено - сам так постійно роблю...
А от останній редактор каналів PCEditor Beta 12 мене взагалі вивів з себе - неможливо закинути список каналів з нього по ЛАНу на тьюнер, але саме більше, це те, що при сортуванні папок фаворитів , а потім видаленням хоч одного з каналів в папках робиться повний бардак.. :(
Dirty:
хм...на 200, 250, 400х стоїть енігма.....і все рівно рес тупуватий
tosat:
ну це з чим порівнювати...особисто я ставив на 250 енігму від АБСому, так по швидкості вона навіть обганяє Джеміні на 7000 Дрімі... ;)
Навігація
Go to full version