Приймачі DVB-S2 (sh4) > IpBox HD
Ip Box 900HD
Avenir:
--- Цитата: Dirty від 07:17:28, 16 Листопада 2008 ---просвіти нас темних чим енігма краща ніж 8340?
--- End quote ---
8340 тупить і не має такого зручного користувацького інтерфейсу як енігма.
у 8340 хоч і є свої засоби формування фаворитних списків, але порівнювати їх з енігмою це всерівно шо порівняти жигуль та мерседес.
Dirty:
це мені нагадує дискусії щодо віасату 7700....особисто меня зручно працювати, що з дрімом, що з іпбоксом, що з віасатом....певне я один такий всеядний
ioan:
--- Цитата: Dirty від 20:58:58, 16 Листопада 2008 ---це мені нагадує дискусії щодо віасату 7700....особисто меня зручно працювати, що з дрімом, що з іпбоксом, що з віасатом....певне я один такий всеядний
--- End quote ---
Ні ти не один,в мене теж прекрасно прижились ці апарати.ІПбокс крутить моторку і не гірше дріма чи опена,просто до всякого жиліза тре ппривикнути,у одних це шидко виходить,а в інших ніколи *-G
tosat:
за Віасат сказати не можу, так як вважаю, що краще купити "Триколор" і потім його дивитися за 10 грн/міс.,
а от Дрім 7000 в мене вже 5 років, я до нього так привик, що можу в повній темноті кнопки переключати - вже напамять знаю, яка де знаходиться..,думаю до бокса 9000 дороблять енігму і все буде ок..
Ось придбав недавно собі флешку на 4 Ггб, так тепер і до компа не треба таскати, щоб загрузчик обновити, крім того я записав на неї наші фото з виставки, музику Мпег3, а також декілька фільмів Мпег4(.avi) - все прекрасно працює..
Avenir:
в кого є реальна прога яка дозволяє дивитися трансляції з ipbox900hd по мережі? бо дрімовські і від молодших айпібоксів бачу не підходять ca.,
Навігація
Go to full version