Автор Тема: На дисплеї OFF ні на що не реагує.  (Прочитано 1930 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bob igor

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +1/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« : 06:33:52, 09 Вересень 2008 »
При включенні  тюнера eurosat8004 super на дисплеї появляється boot потім on пізніше AUN післяOFF і тюнер вже ні на що не реагує. А при закачуванні нового софта все проходить нормально.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #1 : 06:42:27, 09 Вересень 2008 »
При включенні  тюнера eurosat8004 super на дисплеї появляється boot потім on пізніше AUN післяOFF і тюнер вже ні на що не реагує. А при закачуванні нового софта все проходить нормально.
Тобто тюнер прошивається (з іншого тюнера чи ПК) , але все одно на дисплеї OFF ?

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +51/-1
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #2 : 17:02:11, 09 Вересень 2008 »
Маю такий самий екземпляр пробував переставити БЖ і морду непомогло.Хтось знае причину?

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #3 : 11:59:52, 10 Вересень 2008 »
А в мене така проблема Евросат не реагуе на пульт ДК кнопки на передній панелі працюють. Пульт спрвний перевіряв на іншому приймачі.
В чому може бути проблема накрився фотоприймач? Якщо так то як його перевірити?
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +51/-1
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #4 : 17:11:03, 10 Вересень 2008 »
А в мене така проблема Евросат не реагуе на пульт ДК кнопки на передній панелі працюють. Пульт спрвний перевіряв на іншому приймачі.
В чому може бути проблема накрився фотоприймач? Якщо так то як його перевірити?
Попробуй у меню преключити тип пульта або перемикач в середині пульта під батарейками

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #5 : 19:24:23, 10 Вересень 2008 »
попробуй перешити через джетак
80673097415

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #6 : 20:59:53, 10 Вересень 2008 »
Краще поміняти фотоприймач і зразу бачити єфект,вони часто там дохнуть.Пожна пройтися до проца і дивитися чи доходять команди... ;)

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #7 : 21:22:54, 10 Вересень 2008 »
Евросат не реагуе на пульт ДК
В одного товариша прусак всередині тюнера на фотоприймачі зробив родинне гніздо,сат-приймач  то реагував на пульт, то ні. ;D  Ще було ,відсутність контакта на роз"ємі на материнській платі, окисляється з часом,  сполуки сірки  в повітрі.

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #8 : 21:21:27, 11 Вересень 2008 »
Все обійшлося повторною перешивкою тюнера пульт запрацював!
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній bob igor

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +1/-0
На дисплеї OFF ні на що не реагує.
« Відповідь #9 : 11:09:52, 14 Вересень 2008 »
Я задав питання на дисплеї світить OFF.До чого тут пульт ,якщо не реагує і з панелі управління тюнера.Давайте поради по суті запитання. Поломка була банальна не повністю вставлений роз;єм картоприймача з основною платою  *oohaa*

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 3122
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 3013
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Globo 5000 - на дисплеї світить тільки зелений світлодіод

Автор vasjabrРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 3
Переглядів: 1555
Остання відповідь 23:56:50, 13 Березень 2015
від vasjabr
ORTON 7310C12CX PLUS на дисплеі HW problem please check with you dealer!

Автор rulia15Розділ 73** PVR

Відповідей: 7
Переглядів: 2962
Остання відповідь 20:53:30, 03 Грудень 2016
від sasha19722201
OpenBox F-500 не стартує (на дисплеї - Init4)

Автор getmanovРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 10
Переглядів: 1376
Остання відповідь 11:47:09, 30 Листопад 2015
від owl