Автор Тема: Мегаспорт  (Прочитано 4730 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1770
  • Рейтинг: +606/-3
Мегаспорт
« : 19:28:17, 07 Вересень 2008 »
Хто в курсі що сталося? чорний екран ....
Apple TV4

Відсутній Мішаня

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +64/-0
Мегаспорт
« Відповідь #1 : 19:37:37, 07 Вересень 2008 »
Помінявся SIDами з К1. Пересканувати та зробити певні маніпуляції в емуляторі відповідно до моделі тюнера (маючи на увазі що був SID 5, а став 1).
Samsung 9500 VIA CI 90E-30W

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1104/-15
Мегаспорт
« Відповідь #2 : 19:39:30, 07 Вересень 2008 »
помінявся з к1,і сід зараз не 00005 а 00001 ,тобто в ключі потрібно поміняти ід  на 000001,правда дивлячись для яких тюнерів,це для стронгів та по моему і для опенів

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 840
  • Рейтинг: +3882/-2
Мегаспорт
« Відповідь #3 : 20:48:02, 07 Вересень 2008 »
Для Дрімів тєж :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній usb22swl

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 248
  • Рейтинг: +123/-30
Мегаспорт
« Відповідь #4 : 21:21:02, 07 Вересень 2008 »
На Ґлобіку потрібно просто пересканувати відповідну частоту і все запрацює. Я навіть в ключі ніц не міняв.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Мегаспорт
« Відповідь #5 : 07:28:32, 08 Вересень 2008 »
Хто в курсі що сталося? чорний екран ....
Ти що від життя відстав..? :)
Та про це вже тиждень говориться...
На дрімі потрібно пересканувати частоту каналу Мегаспорт - тоді К1 з Мегаспортом поміняються місцями, і добавиться ще один канал "Куй ТВ", а також підправити софткам...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1770
  • Рейтинг: +606/-3
Мегаспорт
« Відповідь #6 : 13:42:51, 08 Вересень 2008 »
Хто в курсі що сталося? чорний екран ....
Ти що від життя відстав..? :)
Та про це вже тиждень говориться...
На дрімі потрібно пересканувати частоту каналу Мегаспорт - тоді К1 з Мегаспортом поміняються місцями, і добавиться ще один канал "Куй ТВ", а також підправити софткам...
нажаль))) наука.....
Apple TV4

Відсутній Петрович

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Мегаспорт
« Відповідь #7 : 19:35:38, 19 Вересень 2008 »
А як виправити ситуацію в Joker Media 1045 Plus? an24

Відсутній viskom

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +25/-2
Мегаспорт
« Відповідь #8 : 20:18:05, 19 Вересень 2008 »
А як виправити ситуацію в Joker Media 1045 Plus? an24
Ваш тюнер є клоном GLOBO 6010 і  потрібно (як вже описано вище) просто пересканувати відповідну частоту і все запрацює  ca.,

Відсутній Firelion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +0/-0
Мегаспорт
« Відповідь #9 : 19:01:40, 13 Січень 2009 »
Підкажіть як бути з Ferguson 6318CR. Читав що ключі BISS прив'язані до частоти і наскільки зрозумів треба редагувати софт і заливата в тюнер. Можна більш детальну інструкцію бо толком не знаю як це зробити. Наперед Дякую  *-I

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Мегаспорт
« Відповідь #10 : 19:08:40, 13 Січень 2009 »
Цитувати
треба редагувати софт і заливата в тюнер
Чому софт,тільки самі ключі і все...
Доречі можна поміняти і пультом через емулятор An14

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1744
  • Рейтинг: +1912/-3
Мегаспорт
« Відповідь #11 : 19:14:38, 13 Січень 2009 »
Rostyk.07!якщо прошивка .DVBXTREME як ви з пульта поміняєте ключ????
Firelion Вам сюди програма  BISSBrowse
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Мегаспорт
« Відповідь #12 : 19:18:15, 13 Січень 2009 »
Цитувати
якщо прошивка .DVBXTREME як ви з пульта поміняєте ключ????
Так дійсно ніяк,я забув про це просто такими прошивками виключно не користуюсь (користуюсь такими щоб в ЕМУ заходити)

Відсутній Firelion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +0/-0
Мегаспорт
« Відповідь #13 : 19:54:51, 13 Січень 2009 »
З пульта пробував редагувати, але реакції ноль, як був чорний екран так і лишився.Буду пробувати редагувати ключі на компі....

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1744
  • Рейтинг: +1912/-3
Мегаспорт
« Відповідь #14 : 20:19:57, 13 Січень 2009 »
Ось вам софт, ключі на Бісс в софті  і список канлів під ключі biss ca.,
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»