Приймачі DVB-S/S2 > Evo
39й +36й небесний шаринг
валера:
Як туди попасти ???????як зарегітись??????? *-G чи це прикол?
slstl:
нада лопнуть шарик
caxa:
Пробував Ево+Евросат працює практично як Ево+Ево тільки при перешивці доплачуєш і получаеш ту саму ціну.А від мобілки це на порядок краще і вкрайнім випадку тюнера можна ипродати.
caxa:
Наданий момент незарегістрований модем відкриває :Євроспрт,романтику,первий(орт),росія,нтв,рентв,тнт,стс Москва,+FTA
fux:
--- Цитата: ioan від 20:22:13, 06 Лютого 2009 ---Найстабільніше працює все-таки пара ево-ево , пробував ево-опен вроді працювало, але шось мені несподобалось. Також пропадала шара з 5 градуса з 39 йде стабільно. Платня в нас 8-9 доларів ,дехто і 10-12 бере , але при нинішньому курсі незнаю чи довго так клієнтів втримає.
Шару через мобілу органічно не переношу ,ну небачив я ше шоб вона працювала нормально.Це крайній варіант де нетом і непахне. але ось тут якраз і виручає пара з двох ево. До глобіків чіпляти теж непробував.Ось такі пироги.
--- End quote ---
Чому ти не переносиш орган1чно шару через мобилку.Я дивлюсь уже п1вроку просто супер через сименс.затик1в майже нема(1-3 в день 1 то зупинилась картинка 1 п1шло зразу )скажу чесно поки знайшов нормальный сервер.а через ево не знаю кажиться бадиль.що ви будете робити з ними в кв1тн1?
Навігація
Go to full version