Приймачі DVB-S/S2 > Evo

39й +36й небесний шаринг

<< < (15/26) > >>

ioan:

--- Цитата: fux від 19:33:27, 04 Березня 2009 ---Чому ти не переносиш орган1чно шару через мобилку.Я дивлюсь уже п1вроку просто супер через сименс.затик1в майже нема(1-3 в день 1 то зупинилась картинка 1 п1шло зразу )скажу чесно поки знайшов нормальный сервер.а через ево не знаю кажиться бадиль.що ви будете робити з ними в кв1тн1?

--- End quote ---
На то є немало причин.І взагалі на мій погляд нормальна шара є тільки на лінуксових тюнерах.Хто шарить не пів року а хотяби років 5 той мене зрозуміє.Після недавньої атаки плюсів на лінуксоїдах люди дивились вже на слідуючий день а на мобілках дехто і понині позирає на чорний єкран. І еволюшини бачу тільки як альтернативу там де немає нету.

oleho:

--- Цитата: ioan від 20:36:57, 04 Березня 2009 ---на лінуксоїдах люди дивились вже на слідуючий день ...

--- End quote ---

Так і я з моїм Самсунгом задніх не пасли.  O0 :2funny: Хоч ми і не лінуксоїдні  :2funny:

An14

ioan:
Ну я це в обшому, бо ж і на піонерах люди не пасли задніх. by........ O0

stepano:
Шановні,чи хтось пробував з 1-2 зробити,ви розумієте про що мова,ато задорого беруть хлопці.Чи варто спробувати? Думаю ніц страшного немає. *-R *-M

caxa:
Потрібно у спеців по флешках спитати: чи є області флешки захищені від читання якщо є  *-Y

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version