Приймачі DVB-S/S2 > Evo
39й +36й небесний шаринг
ioan:
--- Цитата: Avenir від 22:55:30, 13 Вересня 2008 ---А моя думка шо такий тип шари викопає могилу самій шарі....бо коли це кучки локалізовані це одне, а коли це вже масовий перегляд з використанням самого супутника....це зовсім інше. НТВ це не пропустить поміж пальці. Згадайте як вже раз викопали собі могилу масовими карточками.
--- End quote ---
Так в мене такаж думка,але поїзд вже пішов,як казав Кравчук-маєм те шо маєм :o
jocoka:
НТВ та йому подібні сат провайдери самі собі копають могилу своїми цінами давалиб дешевше свої пакети(так я к в європі) ніхтоб і недумав шарити .Бувби пакет 50-70 гр хтоби шарив.
stepan_kv:
Шарили би все рівно. Триколор же дивляться через шарінг. Наш народ за халяву любі гроші віддасть :2funny:
Gosha:
--- Цитата: stepan_kv від 10:28:43, 14 Вересня 2008 --- Наш народ за халяву любі гроші віддасть :2funny:
--- End quote ---
Просто супер сказано!
M1sha:
А чи є в кого прошивка під EVO700S-модем платний варіант???? *_O хоть на мило киньте! Тюнер прошитий цією прошивкую на пульт не реагує аж ніяк, коли натиснути на кнопку menu на самому тюнерові, то по черзі висвітлюється на табло номер модема, сопутник з якого йде прийом данних(39E чи 5E і вибирається автоматично), рівень прийому. Теле-аудіо не працює.Прошивається назад на нормальний тюнер без проблем, але треба примусово ввести в стан програмування, для цього вмикаючи вилочку в 220в однією рукою треба притримати подовше кнопку power іншою рукою , аж поки не побачете на табло boot .І все тоді заливається без проблем, цей же трюк проходить і на нормальних тюнерах ЕВО коли проблеми з перепрошивкою, наприклад, пульта немає під рукою.Більше на зовнішні подразники тюнер не реагує. Вмикається-вимикається швидко, особливих глюків не побачив.
Навігація
Go to full version