Приймачі DVB-S/S2 > Evo

39й +36й небесний шаринг

<< < (10/26) > >>

bariga:

--- Цитата: bad від 22:15:36, 24 Серпня 2008 ---Я пидключав опен до ево модема , працюе инши ресивери не пробува часу не було , на рахунок глобо сомниваюся шара иде по камд , на скики я памятаю глбо з камд не працюе а в тим хто його знае треба експерементувати.

Дуже вдячний був, якщо б кинули iнструкцiю, як це робиться, або ссилку.В мене ОПЕН Х-800
--- End quote ---

ioan:

--- Цитата: bad від 22:15:36, 24 Серпня 2008 ---Я пидключав опен до ево модема , працюе инши ресивери не пробува часу не було , на рахунок глобо сомниваюся шара иде по камд , на скики я памятаю глбо з камд не працюе а в тим хто його знае треба експерементувати.

--- End quote ---
Цікаво як воно в тебе працювало?Наскільки я знаю,для того щоб воно запрацювало з опеном чи іншим тюнером потрібна принаймі ось така штука,або комп

bad:
Ось тут розписано як підключити  http://sat-forum.su/index.php/topic,4830.75.html я ніби не писав що комп не використовував.

M1sha:
Хто знає провайдера, який пропонує послуги загострені  для перегляду +++  використовуючи ЕВО-модем, щоб самому в он-лайні проплачувати і замовляти?Та як переписати єлектронний серійний номер у тюнера ЕВО? Він же на флешкі записаний, чи якась захищена частина пам"яті записує номер? Пишіть особисто, бо це загалу мало цікаве.  an24

Avenir:
А моя думка шо такий тип шари викопає могилу самій шарі....бо коли це кучки локалізовані це одне, а коли це вже масовий перегляд з використанням самого супутника....це зовсім інше. НТВ це не пропустить поміж пальці. Згадайте як вже раз викопали собі могилу масовими карточками.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version