Автор Тема: Вибір бюджетного тюнера.  (Прочитано 5811 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #15 : 08:10:24, 28 Березня 2007 »
Oleh_Y тут власне тема про самий найдешевший тюнер..відкривайте нову тему по власне вашому питанні-будем обговорювати всі ньюанси там..
Astronomy -не лежить в мене душа до аріоноподібних..для мене вони дуже не зручні в користуванні.я б краще Стронг61хх серії сюди б міг віднести..але от нема перспектив в нього щодо зовнішнього картоприймача..

Відсутній Oleh_Y

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +16/-7
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #16 : 08:13:39, 28 Березня 2007 »
:( Я й хотів самий дешевий тюнер з хардом! а ту відразу нову тему відкривай!

Відсутній vic

• Ветеран
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #17 : 08:23:18, 28 Березня 2007 »
так тим більше ж є на форумі відповідний розділ по даним тюнерам!!!

Відсутній kolobok

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +11/-0
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #18 : 11:38:14, 28 Березня 2007 »
в мене була така сама ситуація з сусідом. пристав як ... :)
я навів йому наступні аргументи -- кабель коштує 30 грн на місяць+30грн за цифрове (практично все ФТА із супутників). цифрове без базового не підключають.  тюнер для кабельного коштує 550 грн (важливо- кількість каналів обмежена).. загалом - 720 грн на рік платні + 550 у перший рік за тюнер. на 3 роки - 2710 грн...
альтернатива:
1)задля унеможливлення різноманітних "подарунків" на майбутьнє - тюнер повинен мати обов язково приймач /СІ ( найліпший варіант Х820). на 3 роки вистачіть з головою! в нас коштує 612 грн. обладнання -300 грн.   загалом -  912 грн.   тобто 912 проти 2710 навіть на 3 роки!
2)відчутна економія на окулярах :)
3) важливо : зростає самоповага, рівень самопочуття значно підвищується :)
4) визнання того, що у кумів або друзів такого немає стабілізує тиск та розпрямляє плечі. загалом цей пункт у грошовому вимірі вирахувати неможливо :p   це звичайно жарт але вчора почув гуркіт перфоратора та побачів дракона на стіні.... ось так побалакав.

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
  • Рейтинг: +458/-6
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #19 : 23:18:14, 09 Квітня 2007 »
Оптимальний варіант х820, не найгірший - Глобо 7010СR (софтова підтримка Глобо доволі потужна (пакет ТРИКОЛОР наприклад)), а враховуючи, що це потрібно сусідам, то перешити його проблеми ни складе.
Ось така от х***я малята...

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2914/-13
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #20 : 05:02:39, 10 Квітня 2007 »
Цитата: DiD /7AHAC;3958
Оптимальний варіант х820, не найгірший - Глобо 7010СR (софтова підтримка Глобо доволі потужна (пакет ТРИКОЛОР наприклад)), а враховуючи, що це потрібно сусідам, то перешити його проблеми ни складе.

А як ви дивитесь на Джеферсон , це ж той-же самий х800 тільки майже наполовину дешевший ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2122/-80
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #21 : 06:12:17, 10 Квітня 2007 »
Ігор Горбусь!
коли джеферсон  проіснує на ринку років 5  тоді будем говорить про нього як про тюнер а  зараз це клон ОПЕНБОКСА без торгової марки

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2914/-13
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #22 : 07:05:39, 10 Квітня 2007 »
Цитата: Astronomy;3969
Ігор Горбусь!
коли джеферсон  проіснує на ринку років 5  тоді будем говорить про нього як про тюнер а  зараз це клон ОПЕНБОКСА без торгової марки

Так він стопроцентовий " клон ОПЕНБОКСА " , буде існувати Опенбокс із своєю підтримко , буде і існувати Джеферсон . Хоча я сумніваюсь шо за пять років при сьогоднішніх темпах розвитку цифрової техніки навіть опенам Х800 не прийде щось на заміну потужніше і краще . Навіть те саме HDTV !
Або ще варіант що невигідно буде Запоріжцям писати проги до Х 8** -тої серії у звязку з великою конкуренцією навіть тих самих джефнрсонів , плюнуть як з 100-тим та 600-тим і все . Наперед не вгадаєш як воно буде , хоча воно до того і йде !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній vic

• Ветеран
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #23 : 07:50:37, 10 Квітня 2007 »
Ігор Горбусь ..діло в тому,що запорожці ніколи не писали софтів під аріоноподібні..тут ви помиляєтесь..лише опени ф300...я у них купував свій дрім7000 ..це ж не значить,що вони мають і дріми підтримувати...
По темі ж..мені важливо в виборі тюнера також елементарну гарантію,що його безкоштовно відремонтують в гарантійний період і в післягарантійний теж не виникне проблем з цим..я скажу вам,що прохолодно відношусь до всяких лохотронів..в тому числі і до підробок..вважаю за краще випити сто грам дорогого коньяку,аніж півлітру підробки якоїсь..боком потом вилазить..

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
  • Рейтинг: +458/-6
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #24 : 20:45:15, 10 Квітня 2007 »
Вiк, у даній ситуації леше ви можете вибирати кращий варіант, бо саме вам прийдеться підтримувати його працездатність. Який з тюнерів вам більше імпонує, той і пропонуйте.
Ось така от х***я малята...

Відсутній vic

• Ветеран
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #25 : 20:54:03, 10 Квітня 2007 »
розумієте самі ж..що лягає відповідальність на мою голову..сам особисто не користуюсь дешевими тюнерами...сиджу вивчаю звичайно різні тюнери..але повірте мені просто,шо дуже важко щось оцінити,коли з дріма перейти на глобо..це зовсім інший склад мислення і менталітет..я б такими тюнерами наприклад не зміг би користуватись..але ситуація повязана ж грішми....

Відсутній Sergiu AUDI

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #26 : 20:55:12, 21 Червня 2010 »
А що можете зараз порадити з бюджетного варіанту ?

Відсутній carder

• Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • Рейтинг: +322/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #27 : 21:00:50, 21 Червня 2010 »
Порадити то можна, для початку скажі з якої суми у вас починаєтся бюджетність.
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній Sergiu AUDI

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #28 : 21:10:11, 21 Червня 2010 »
Тюнер для брата, в село, такщо попростіше, легке в користуванні і найдешеве, для прикладу глобо 4100 чи 4160.

Відсутній hmura

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +3086/-0
Вибір бюджетного тюнера.
« Відповідь #29 : 21:16:18, 21 Червня 2010 »
Так ви ж самi i вiдповiли на свое запитання  :)
Vu+ Uno 4k
Apple tv 4k 2021