Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Globo 5000 та Дайсек 6 портовий

<< < (2/4) > >>

slavon:
Тому що дісік, для роботи, вимагає протокол  1.1 або 1.2 (Мотор), в свою чергу приймач типу Глобо працює тільки на протоколах 1.0 та 1.2 (Мотор) !!! Ось і виходить що  зкомутувати ці пристрої можна тільки по протокому 1.2 (Мотор) !!!

nivan:
Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".
Адже в налаштуваннях антени можна вибрати тільки 2 пункти: Usals i Motor 1.2...  Коли вибрати "Motor 1.2", ніяких конверторів тюнер не знаходить.:'(. Можливо треба змінити прошивку (в даний момент тюнер прошитий прошивкою POLSKA-SW3.4.04 від 24.06.2008)?

Android-80:

--- Цитата: nivan від 18:46:53, 18 Вересня 2008 ---Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".
Адже в налаштуваннях антени можна вибрати тільки 2 пункти: Usals i Motor 1.2...  Коли вибрати "Motor 1.2", ніяких конверторів тюнер не знаходить.:'(. Можливо треба змінити прошивку (в даний момент тюнер прошитий прошивкою POLSKA-SW3.4.04 від 24.06.2008)?

--- End quote ---
Наскільки мені відомо, то гробіки не підтримують протокол 1.1 та ніколи не підтримували, хоча можливо, що нові модельки на проці АЛІ це мають: 1/4, 1/8, 1/16. Хоча може я і помиляюсь. Колись такий дісек пробував і нічого з того не вийшло на глобіку, но на опені пішло *-F
Віддай той дісек назад і візьми з протоколом 1.2

ЗІ. Доречі той 8-ми портовий дісек працювати на гробо 5000 буде, але на протоколі 1.0, але працювати будуть лишень перші чотири порти.

DiD /7AHAC:

--- Цитата: nivan від 18:46:53, 18 Вересня 2008 ---Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".

--- End quote ---

А ти пробував зробити так, як написав есд: "У мене 8 портовий дайсік - технологія така.Втикаєш голови у дайсік у будь-якому порядку.В меню тюнера вибираєш мотор 1,2 - жмеш ок і крутиш на захід(або схід)допоки не зявиться сигнал,коли зявився сигнал - фіксуєш його(зберегти) і перемикаєш мотор на usals(інакше при перемиканні каналів буде висвічувати меню - чекайте кручу антену).Переходиш на інший супутник і все повторюєш.Ледве не забув перед пошуком сигналу не забудь перейти на робочий транспондер".?

Wasja:
Нерозумію для чого видумувати велосипед, в мене також підключено 6 голів і стоїть два звичайних дайсіка і комутатор на 12 вольт. Внастройках на 2 супутниках поставив 12 В ВКЛ і без проблем все працює ще є 2 входи в запасі. Підключено з одної тарілки Сір-Амос-Хотб-Астра, з другої 53, і з 3 - 75. O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version