Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
nivan:
--- Цитата: DiD /7AHAC від 22:07:03, 18 Вересня 2008 ---
--- Цитата: nivan від 18:46:53, 18 Вересня 2008 ---Доброго дня ...
--- End quote ---
А ти пробував зробити так, як написав есд: "У мене 8 портовий дайсік - технологія така.Втикаєш голови у дайсік у будь-якому порядку.В меню тюнера вибираєш мотор 1,2 - жмеш ок і крутиш на захід(або схід)допоки не зявиться сигнал,коли зявився сигнал - фіксуєш його(зберегти) і перемикаєш мотор на usals(інакше при перемиканні каналів буде висвічувати меню - чекайте кручу антену).Переходиш на інший супутник і все повторюєш.Ледве не забув перед пошуком сигналу не забудь перейти на робочий транспондер".?
--- End quote ---
Пробував. Але сам дісек підтримує лише протокол 1.1. (1.0 і 1.2 він не підтримує)
nivan:
--- Цитата: Wasja від 13:11:57, 19 Вересня 2008 ---Нерозумію для чого видумувати велосипед, в мене також підключено 6 голів і стоїть два звичайних дайсіка і комутатор на 12 вольт. Внастройках на 2 супутниках поставив 12 В ВКЛ і без проблем все працює ще є 2 входи в запасі. Підключено з одної тарілки Сір-Амос-Хотб-Астра, з другої 53, і з 3 - 75. O0
--- End quote ---
На одному ресивері в мене теж така схема. На інший тюнер хотілося зробити все простіше, тому й купив 8-портовий дисек. І "влип"...
nivan:
Коротше кажучи, поміняв я цей дісек на 10-портовий, а ресивер - на 7010-ту модель. Тепер не можу нарадуватись - все працює як у казці!
tosat:
І 6000-й би робив на 10-ти портовому...
І на 8-ми портовому, думаю теж - просто до нього потрібно підбирати прошивку, бо не всі (особливо Трумени) з ним хочуть робити...
А на рахунок 7000 серії, то в них є один глюк - деколи коли швидко виключаєш, то замість назв каналів стають букви YYYY.., потрібно знов перешивати :(
nivan:
На GLOBO-5000 була прошивка GLOBO SW3.3.69, однак працювати з 8-портовим дісеком не хотіла. Знайомий "установщик" запропонував обміняти "5000" на "7010" і запевнив, що тоді 8-портовий дісек буде працювати. Але "7010" теж підтримує тільки протоколи 1.0 і 1.2 (а не 1.1). Оскільки цей тюнер мені сподобався, вирішив залишити його собі, а дісек 8-1 поміняв у магазині на 10-1.
А щодо глюків, то про всяк випадок я зберіг дамп на компі: попередня практика навчила 9_4
Навігація
Go to full version