Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Чудасія з дбокс2
Astronomy:
З старішими конверторами проблем мало, а на нових багато нюансів
stepan_kv:
В мене проявляється один цікавий глюк. Стоїть dbox_n16plus_squashfsjffs2_2x.img. При включенні Dbox в мережу 220V на дисплеї не пише Lade..., просто легко підсвічується. Далі все відображається як має бути. Але в самому кінці коли вже має зявитись на дисплеї назва каналу, також нічого немає. Зате працює Satfind, Outdoor, все на дисплеї видно. Саме цікаве, що в меню нема ЖК-дисплея. Після перезагрузки все нормально і пункт ЖК-дисплей зявляється:) . Я от думаю, чи це глюк іміджа, чи самого Dbox'а.
vic:
Цікаво буде дізнатись в чому тут причина була..я з таким ще не зустрічався в практиці....
stepan_kv:
Мені самому цікаво. І таке при кожному включенні. Треба буде попробувати другий імідж залити. Той самий імідж заливав ще раз, все без змін.
Astronomy:
Сьогодні така ситиація стоїть тарілка ,три конвертори, тюнер хюмакс всі спутники налаштовані! підключаю Дбокс показує тільки Амос!пробую сканувать канали заново в ручному режимі канали прописуються, але на показують! не було змоги в мене паміняти дісек, після вихідних попробую
Навігація
Go to full version