Автор Тема: OPENBOX X-600  (Прочитано 3887 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
OPENBOX X-600
« : 00:58:20, 21 Липень 2008 »
Я так розумію, що OPENBOX X-600 - це вже вчорашній день і тому теми з такою назвою нема на цьому форумі. Але все ж таки вирішив створити її, адже не я один, напевне, "юзаю" цей тюнер. А цікавить мене ось що: де можна знайти прошивку для OPENBOX X-600, яка б підтримувала високі швидкості, Biss та Cryptoworks. На форумі SatSystems вже шукав. Можливо є в інших місцях? Дуже буду вдячний за допомогу *-I

Відсутній bed

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 25
  • Рейтинг: +59/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #1 : 08:29:45, 21 Липень 2008 »
На цьому уплоаді у gomel-sat є(S190CN_$MASTER_A6823), але мені більш до вподоби Польське ПО

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
OPENBOX X-600
« Відповідь #2 : 12:32:44, 21 Липень 2008 »
Потрібно уважніше почитати, все тут є на форумі.
Наприклад в цьому розділі http://sat-ukraine.info/index.php?topic=199.0

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
OPENBOX X-600
« Відповідь #3 : 20:51:00, 24 Листопад 2008 »
Вітаю всіх присутніх!
У мене виникла незрозуміла ситуація з Openbox X-600:принесли клієнти - на дисплеї дві крапки.
Після JTAG - все в порядку,але тільки на 2-3 хвилини роботи або до першої перезагрузки тюнера.Далі та сама картина.Перепробував з півтора десятка різних прошивок:зі старту все нормально,а потім знову дві крапки.Напруги блоку живлення в нормі.Температурний режим на проці та флеші на дотик вроді в нормі.
В кого була така ситуація,допоможіть. an24

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #4 : 22:51:31, 24 Листопад 2008 »
Після JTAG - все в порядку,але тільки на 2-3 хвилини роботи або до першої перезагрузки тюнера.Далі та сама картина.В кого була така ситуація,допоможіть. an24
Потрібно скоріш за все міняти флешку...

Відсутній vaha69

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +22/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #5 : 06:37:00, 25 Листопад 2008 »
Так флешка.

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
OPENBOX X-600
« Відповідь #6 : 09:31:45, 25 Листопад 2008 »
Ну що ж,мої песимістичні підозри справджуються. :( Дякую за відповідь.
Підкажіть,де у Львові можна знайти флеш до Опена-600 і яка орієнтовна вартість.  ca.,

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
OPENBOX X-600
« Відповідь #7 : 10:43:46, 25 Листопад 2008 »
Ну що ж,мої песимістичні підозри справджуються. :( Дякую за відповідь.
Підкажіть,де у Львові можна знайти флеш до Опена-600 і яка орієнтовна вартість.  ca.,
не знаю я у Львови - киев имрад -12грн
миняется турбозапальничкой за 15хвилин
успихив!!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
OPENBOX X-600
« Відповідь #8 : 11:44:53, 25 Листопад 2008 »
не знаю я у Львови - киев имрад -12грн
миняется турбозапальничкой за 15хвилин
успихив!!!
2 питання:
-чи на твоїй клаві нема української розкладки?  *-P
-кинь пліз фото тієї турбозапальнички в студію, цікаво стало  *-I
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній bed

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 25
  • Рейтинг: +59/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #9 : 12:18:29, 25 Листопад 2008 »
У мене була схожа проблема з тюнером (працює кілька днів і : ), так я на 3,3В поставив ємкості більші по 1000 мФ і ось уже років 2 працює нормально (стоть бут 20.1 і польськеПО).

Відсутній vaha69

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +22/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #10 : 06:26:40, 26 Листопад 2008 »
У мене є два клієнта у яких працюе тюнер від пів року до року і все одно злітае.Джітагом полічу і так віддаю,але буває що і місяць.Пістони пропаював.Тому моя думка що це тільки флешка.Якщо я не прав то поправте.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #11 : 20:10:27, 05 Січень 2009 »
Подайте, хто може до х-600 свій комплект
(*.auc  ; *.irk ; *.ird)
 ca.,

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #12 : 20:17:05, 05 Січень 2009 »
Подайте, хто може до х-600 свій комплект
(*.auc  ; *.irk ; *.ird)
 ca.,
Інформацію тюнера "в студію"! ;)

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #13 : 20:47:15, 05 Січень 2009 »
Інформація.
Тілько з тим софтом на фото каналів не відтворює  lam

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
OPENBOX X-600
« Відповідь #14 : 20:55:58, 05 Січень 2009 »
Інформація.
Тілько з тим софтом на фото каналів не відтворює  lam
Ігорко, ти ж залив софт від фта аріоноподібного, а 600-і йдуть карточні або з модулем(СІ). Сфоткай краще тюнер і напиши який саме(картковий чи СІ).

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58362
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2806
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 4638
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7336
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 33261
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan